[silindi] Hafsa128 uf ben boyleydim, doktoruma sordugumda tek hamilelik belirtin bu olsun sikma canini demisti ama ne uykum gelirdi var ya, 13-14. Haftada gecti gitti
alenrenas1 Hafsa128 29. haftaya girdim sabah 10 dan önce uyanmıyorum öğlende 1,2 saat uyuyorum akşamda 12 falan uyuyorum hep uyku modundayım resmen 😂
Bittercikolata Bende gözümü zor açıyorum gün içersinde. Sürekli uyumak istiyorum o kadar miskinim ki🥱😴
haziranin25i Hafsa128 ilk 3 ay karpuz yata yata buyur dediler el birliğiyle büyüdük. Şimdi 7.ayimdayim yine başladı uyku hallerim yemek yer yemez sızmaya başlıyorum.. Sanırsam biraz daha yata yata buyutcem. 😂😂
alenrenas1 haziranin25i hahahah aynen bende ilk 3 ay hep uyuyordum sonra normalle döndü suan 7.aydayım yine öyle oldu 😂
haziranin25i alenrenas1 1.ve 3. Trimester döneminde uyku halleri olurmuş happy mom uygulamasında gün gün verdikleri bilgide okudum. mide bulantısı geri gelebilir balayiniz sonlandı yazsada çok şükür kusmalarim geri gelmedi 😎😎
[silindi] Hafsa128 geldim bende burdayım ilk bebek ne güzeldi sabahtan akşama kadar yatıyordum ahh ah şimdi ne mümkün 2 yaş sendromlu biri diğeri karnımda ev işi yemek temizlik
alenrenas1 haziranin25i benim 1. Trimester da bulantım kusmam hiç olmadı cok şükür sadece uyku cok fazlaydı demek yine aynıları olacak birde bu dönemde hızlı kilo alıyor sürekli uykuda inşallah kilo yapmaz 😂