Hanifekucuk Gebe kaldığım günden beri ne zaman dişlerimi fırçalamaya kalksam her seferinde kusuyorum. Fırçalamazsam da rahatsiz oluyorum. Benim gibi diş fırçalarken midesi bulanan var mı? Ya da bu sorunu nasıl çözebilirim?
Haziranannesii Hanifekucuk ben çözemedim her seferinde migdem bulanıyor çözüm de bulamadım gargara felan anca öyle yapabiliyorum..
Cigdem91 Hanifekucuk sabah kahvaltıdan sonra bulandığı için fırçalayamıyorum işe öle gidiyorum 😥 bi tek akşamları fırçlaıyorum dişlerim ağrı yapmaz umarım
Kaderrkar Hanifekucuk bunu da ilk defa duydum allah yardımcınız olsun oylr bir problemim yok ben gara öğünlerde bile fırçaliyorum hamilleikten sonra cok rahatsiz ediyor beni dişler
alimveannesi Hanifekucuk ben fircalayinca cok fazla kanama oluyo benimde kandan dolayi midem bulaniyor ama yinede fircalamak zorundayim
GulerDoganAslan Aynen benimde çok fena, hemen 20 30 saniyede hızlı hızlı fırçalıyorum, ve colgate biraz daha iyi gibi geldi bana
Cansurella GulerDoganAslan aynen benimde colgate banada cok iyi geldi o bende cok kustum kusmaktan cok öğürme hissi insanı mahvedio
Hanifekucuk SevimErcis Allah yardımcımız olsun inşallah ya nanelide denedim ama fırçayı ağzıma aldim mi direk çıkartıyorum malesef.
ekin21 Hanifekucuk bndede ayni sorun var surekli fircalarken kusuyorum bzen fircalamadigim oluyordu ama tum gun rahatsiz oluyordum öylede o yuzden hizli hizli fircaliyorum artik:/
Almira89 Hanifekucuk 10. Haftada benim mide bulantim tavan yapmisti🙁 12. haftadan beri azaldi. Ins. Sizinki de biran once gecer. Arka dislerinizi fazla fircalamayin onlar daha cok bulandiriyor🤦🏻♀️ bulantiniz icin yesil eksi elma (kabuksuz), kucuk bi dilim zencefil emmek iyi gelebilir. bir de ben kullanmadim ama dr.um lady feliz vermisti bulanti icin.