aytennyilmzz Arkadaslar iki gun önce yogun bir şekilde kanamam vardi ine ilac derken durdu ama siyah renkte cok az kanama geliyo ama cok az avcumun ici kadar yok bu normalmi
Byby99 aytennyilmzz bende aynı durumdaydım kanama koyulaşıyor ve azalıyorsa kanama duruyo demektir dedi doktorum
Alperefet aytennyilmzz o aktif kanama olmuyor kahverengi ve koyu önceden kanayan geliyor tehlikeli değil diye biliyorum kırmızıya yakın olursa sıkıntı
Selin2 aytennyilmzz kırmızı ve adet kani geliyorsa sürekli onda problem olabilir ama koyu kan kurumus kan demektir demişti doktorumuz sürekli durmadan yoğun gelirse doktora gitmelisiniz
[silindi] aytennyilmzz merhaba içerde kalan kan atıyordur bu durumda taze kan kırmızı renk yeni kanama başladığına işaret proluton iğne mi oldunuz doktorunuza danışıp progestanın dozunu artırabilirsiniz
aytennyilmzz Byby99 zaten cok az normalde cok kanamam oldu hemde kirmizi Sizin kanamaniz neden oluyo dedimi doktor
Alperefet aytennyilmzz benim de kanamam olmustu bir iki gün koyu renk leke geliyor kanamadan sonra günlük ped tak takip et canım kırmızı olursa sıkıntı, inşallah bir daha da olmaz kanaman🥰
aysekrglu Hanımlar benim de altıncı haftam ama karın ağrım çok arttı mide bulantısı çok fazla yani korkutuyor biraz beni ama kanama filan olmadı hiç gerçi yarın da doktora gidicem ama yine de bir korku var içimde