livasmomm RabiaGlck ben oğlan olsaydı giray veya Girayhan düşünüyordum ama cinsiyetini öğrenince liva oldu prensesimizin adı 🧚♀️29+3 olduk bizdimde az kaldı doğuma 2. Erkek olursa yine koycam tabii 😁
Merved91 Biz kız bekliyoruz ama her ikisi içinde düşünmüştük. Ben Bulut ismini seviyorum ☺️ Sağlıkla gelsinler 🙏
Denizzmomm Can2 evet iki türlü de geciyor canım çok hosuma gidiyor hani her kesimden koyan var ama hoş bir isim .. görkem de güzel
Can2 Denizzmomm bizde öyle daha hamile kalmadam oğlum olursa yekta diyordum ☺️ Eşimde cok sevdi başka isim düşünemiyoruz🌸Ahmet Yekta ya karar verdik ☺️
MiasMom RabiaGlck bende çok kararsızım daha cinsiyet belli değil ama hep oğlum olacak gibi hissediyorum kuzey kağan düşündük ☺️
RabiaGlck MiasMom kağan ismi çok asil ama ben nedense başına sadece oğuz kağan ı yakıstırıyorum bunuda düşünebilirsiniz tabi tercih sizin sağlıkla alın🥰
Busrazky RabiaGlck Allah’ın izni ile kızım oluyor ama bir de oğlum olursa günün birinde Afşın koyucam eskilerde bir Türk beyinin ismi 😊