Gigy Azraaaa 12.haftada %90 kız dedi bana da çok erken diye emin olamadım 🤭3 hafta sonra gideceğiz daha kesin olur galiba
Azraaaa Gigy bende 3 hafta sonra gitmeyi de düşünüyorum o zaman kesin olur benim de 18 haftalık olacağım o zaman🙈🥰
Gigy Azraaaa ben de 17 🤭öğreniriz kesin ,içim içime sığmıyor kıza da kendimi alıştırmak istemiyorum😁sonra değişen çok oluyor diye duydum
Bebegim2 Benimde 13+4 de yüksek ihtimal kiz dedi suan 15+3 bakalim iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum değişecek mi
minikbaby06 Azraaaa 14. Haftada erkek gibi duruyor ama kesin birşey diyemem dedi araştırdığım kadarıyla Mayıs bebekleri erkek ağırlıklı 😊
minikbaby06 Azraaaa bi tane daha post açılmıştı orda da çoğu erkek diyordu sağlıkla gelsinler de önemli değil ama insan yine de merak ediyor 😊
Azraaaa minikbaby06 kesinlikle çok merak ediyorum bide inatla göstermedikçe ben daha çok meraklanıyorum🙈🥰😂
Dilaraa06 Azraaaa 15+3 um dün gittim basta kız dedi sonra kesin erkek dedi emin değilim yine bakalım 14 aralık da tekrar sorcam doktoruma 🥰