Serdem39 Merhaba. Islak mendil almak istiyorum da, Sleepy ve Uni baby arasında kararsız kaldım. Sizin öneriniz nedir acaba?
Gamzecinar141119 Serdem39 sleepy natural yenidoğan ıslak mendil tabikide oğlum doğduğundan beri onu kullanıyorum 1 yaşında hala o
urazaslan Serdem39 sleppy naturel yeni dogan aldım öneriler üzerine🥰 Sorun yaşamayacağımı düşünerek iki koli aldm indirimdeyken😂
SeymaK Serdem39 waterwipes alcam en temizi o biraz pahalı ama en azından ilk 6 ay kullanırım diyorum bebek için hassas dönemde
Hann SeymaK bende waterwipes alıyorum. Diğerleri gibi hiç bir katkısı yok. Evde ama kendim yapıyorum ıslak mendilimi. Hem daha hesaplı, pişik yapmıyor, içinde ne olduğunu biliyorum 😏
Hann SeymaK Bir kiloluk yoğurt kabının kapağını deliyorum. Kabın içine bir su bardağı bir de bi bardağı bir parmak geçecek kadar daha kaynamış su koyuyorum. Üstüne 2-3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı koyuyorum. Mutfak kağıdının ortadan bıçakla kesip bir yarısını içine atıyorum. Kapağını kapatıp kağıdın yumusamasiii bekliyorum. Yumuşayınca kağıdın ortasındaki kartonunu çıkartıyorum sonra ortasından çekip çekip kapağından alabilirsiniz.
SeymaK Hann yani 2 su bardağı+bi parmak sıcak su koyuyosunuz ve mutfak kağıt havlusunu ortadan kesip atıyosunuz dimi havku kağıt tamamen ıslanmıyo mu nasıl oluyo kolay cekiliyo mu sonrasında
tazegebee Serdem39 unibaby stogu yapıyorum bende daha yenidogani almadim ama 10 tane unibaby sensitive 24 tanede unibaby simple clean aldim. yenidogan olarak en saf içerik unibaby dediler. ondan alicam bidahaki ay da.