NarminAmirli Her kese merhaba💐17 hafta 4 gün hamileyim,hafif kıpırdamalar,titreşim gibi hissedıyorum,ancak sagıma soluma yatdıgımda sanki içeriden beni itiyor,acaba minigimin hareketlerimi?haftaya doktorla randevum var çok heyacanlıyım
Handankurt NarminAmirli Ben bu haftalarda hissetmiştim çoğu kişi 20. Hafta da diyor ama bünyeden ve çocuğun çok hareketli olmasında dolayı değişiyor bence ☺️
Fatmanursanliii NarminAmirli aynen de öyle oluyor canım benimde 17 haftalıkken hissettim şu an 21 haftalık yemeklerden sonra güldürüyor beni öyle bi hareket ediyor ki onun için ilk gebelikte olsa hissediliyor insandan insana değişir
Hypatia Ben de 17+3 üm.birkaç gündür bi kıpırtılar var gibi hafif hafif ama ben de emin olamıyorum, bağırsaklarım mı bebişim mi bilemedim😃
Hypatia NarminAmirli ilgilerini çekmiyodur,herkes her yoruma yazmak zorunda değil ki😃 genelde dertleşme konularına yazılıyor sanırım😊
Belgin34 Ben ilk gençliğimde 13 üncü haftada hissetmiştim şimdi 2. Gebeliğim 11+3 de yim karnımda seyirmeler var hissediyorum onu zayıf olunca daha çabuk hissediliyor ilk gebelikte hissetme daha gec oluyormuş çoğu kişide bagirsak hareketleri yada gazla karistirilabiliyormus. Sizde artık hissediyorsunuzdur sağlıcakla gelsin insALLAH🧿
NarminAmirli Belgin34 evet Belgin34 bagirsak seslerinden ayirt ede biliyorum evet😅bu arada çok teşekkür ederim,Allah razi olsun🥰
Nileliz Benim ilk gebeligim. Ve zayıf olmamdan dolayimidir bilmem 10. Haftadan beri hep hareketlerini hissettim böyle balık gibiydi pıt pıt oluyordu. şuan 17+1 im bildiğin tekmeliyor ve günde onlarca kez hissediyorum bir sağda bir solda hiç durmuyor. Bünye meselesi