ikizgebe aysenrr953 kalp sesi duymamışsındır muhtemelen daha bi kaç haftaya duymanız lazım , ikiz olma ihtimali yüksek ama küçük kesenin tipi önemli, benim 3 kese vardı biri bozuktu ikiz devam ediyorum
aysenrr953 ikizgebe cuma günü kalp atışını duymaya gidicez o zaman belli olur sanırım küçük olanda. 6+4üm şu an :)
gmzrk Benimde 2 kese göründü 1inde kalp atışı duyduk ama birinde daha birşey yok şuan 7+4üm 11 haftada bekliyor doktorum umarım herşey yolundadır ..
ikizgebe gmzrk acele etmemekte başka bi doktorada göstermekte fayda var bence , ilk gittiğim doktor anlamadı keseleri , ikinci gittiğim birinin kalbi durcak dedi , şimdiki doktorum ikisinede gülüyor, müneccimlik olur bu bebeğe kesin ölür demek dedi
gmzrk ikizgebe doğru söylüyorsunuz başka doktordan da görüş alınmalı doktorlar çok enteresan davranıyor bazen
ikizgebe gmzrk kesinlikle , ilk gittiğim anlamadı ikiz kaybı olmuştur dedi (Beta hcgm çok yüksekti 28 bin civarı)kalp sesi falan dinletmedi 3. Keseye tepki bile vermedi rahim çok karışık dedi , 2 gün sonra diğerine gittim direk üçüz başlamış ikiz devam ediyo bunlarda kalp atışı diye dinletti 2 günde ne fark etti anlamadık. Tek doktorla kesinlikle kalmamak lazım
ikizgebe aysenrr953 inşallah herşey gönlünüzce olsun sağ salim o güzel kalp atışlarını duyun 🥰 beta hcg kaç çıktı
gmzrk aysenrr953 boyutunu söyledi de o zaman ikinciden haberim o anda olduğundan dinlemedim şaşkınlıktan sadece içini göremiyorum dedi onu hatırlıyorum
aysenrr953 ikizgebe İlk öğrendiğimde 4 haftalık bile değilken 680 çıkmıştı iki gün sonra 2300 çıktı şu an ne alemde hiç bilmiyorum :)
ikizgebe aysenrr953 kese tutununca direk ikiz gibi davranıyo vücut İkizler 3 haftaya kadar geriden gelebiliyomuş , stres yapma hayırlısını dile dua et bekle herşey güzel olacak inşallah
aysenrr953 gmzrk birinde kalp atışı duyduk, diğerinde henüz bir şey yok yavaş gelişiyormuş 6. Haftaya kadar belli olur eğer yoksa da kendiliğinden silinir gider dedi