CnsuSert Papatya-20 babynestdunyası yaz satıcısı Özcan Gürkan. Ama ben indirimde almıştım 80 TL ye şuan 140 olmuş
Gulsah_1626 Papatya-20 Merhaba bende 6 aylık hamileyim bebek ve çocuk giyim mağazamız var ürünlerimiz kaliteli sayfamıza beklerim. Instagram @happy_kids_lifee Trendyol’da da happy kid’s life markası olarak bulabilirsiniz.
Ozayy Papatya-20 baybu nestler bana hiç kullanışlı gelmiyor ondan almadım kıyafetide hm , lcw , joker , e bebek , koton aslında nerde ne beğendiysem onu aldım daha çok hm aldım çok kaliteli ve çok hoş kız olduğu için bebeğim seçeneği çoktu oranın 💃🏻
Carpediem7 Papatya-20 dolap uygulamasina bakabilirsiniz. Hm zara gibi marka ürünleri cok uygun fiyata alabilirsiniz. 1 yada 2 kez giyimis kıyafetler temiz oluyolar. Ben yapiyorum ara ara memnun kaliyorum 🌺
Papatya-20 Babyy1S bende civilden aldım şansıma e bebek şubesini degiştirmiş gidicem en kısa zamanda e bebege tesekkür ederim güle güle giysin bebişiniz ✨ 💕
Papatya-20 CnsuSert Kasım indirimlerini bekliyorum belki olur DİE 😂 yine kaldım civilde ki baby neste ordan alıcam artık