Esila-ecrin Merhaba anneler bebeğim için bebek çikolatası yaptırmak istiyorum isimli var mı bildiğiniz bir site
Ttugbatrn Esila-ecrin instagramda dokmecikolota sayfasından yaptıracağım canım çikolota ve magnetla birlikte
KubosM Esila-ecrin Canım instagramdam dökmeci çikolataya yaptırdım. 4 günde elime ulaştı tadı çok güzeldi. Magnetle beraber yaptırdım
htcedgn Esila-ecrin ben hacıseriften yaptırdım. Çikolataları kaliteli ve güzeldi. Bulunduğunuz şehirde şubeleri varsa elden de teslimat yapıyorlar🌸
MrsBeril Esila-ecrin ben Hacı Şerif e yaptirdim ikiz bebeklerim icin gayet de güzeldi ve 1 günde elime ulaştı.
grmz31 Ben daha bugün sipariş verdim Pelit çikolatadan yapıyorlar çok gelen olmayacak ama en azından gelenlere ikram edeyim diye yaptırdım ozelgun.cikolatasi diye geçiyor
Ttugbatrn KubosM merhaba bende o sayfada yaptırmak istiyorum rica etsem resim paylaşır mısınız 🙈 bende 50 adet çikolata 15 magnet kampanyasından yaptırmak istiyorum
Elifinzeytini profilimde aldığım yeri paylaştım resimli çok memnun kaldım ben instgramda bebekçikolatasınsayfası
MrsBeril Papatyaesra ben lohusa serbetiyle beraber aldim 90 lira falan verdim. Internet sitelerinde istedigin modele gore fiyatlarini detayli bulabilirsiniz.