aycaycayca_89 Herkese merhabalar, 13+5 günlük hamileyim. 13+3 de kontrolüm vardı, doktorum bebeğin ense kalınlığını 1.35 olarak ölçtü. Kan testimin sonuçlarını ekledim bilen yorumlayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. https://hizliresim.com/ky6ZSz
EceEgemen aycaycayca_89 cnm düşük risk demiş ayrıca ense kalınlığı da 2.5 cm altı normal kabul ediliyor bence bir sıkıntı yok :)
aycaycayca_89 flowers sonuçlar çıkınca size dönüş yapıcam dedi, sonuç bugün çıkmış zaten. Daha dönmediği için fikir almak istedim.
aycaycayca_89 MihricanA evet düşük risk gözüküyor fakat internetten baktığımda düşük risk olmasının yanında değerlerde önemliymiş. Değerlerin yorumlamasını bilemediğim için fikir almak istedim.
flowers aycaycayca_89 benim sonucuma da risk var dedi doktor ama ben takmadim ekstra testte yaptirmayacagim bu test yuzde 60 dogrulugu olan bir test. Cok fazla uzerine dusmeyin eger ekstra testler yapip aldirmayi dusunmuyorsaniz
aycaycayca_89 flowers EceEgemen Smgyy MihricanA ilginiz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 😊
MihricanA Benimde ense kalınlığı 1.8 çıkmıştı doktor normal dedi detaylida zaten daha iyi bakıyorlar taramalar %100 sonuc vermiyor o yüzden sayılara fazla kafanızı takmayın