Busraveminisi1 Ayse555 sleepy aldım canım 20 li 1 tane 1 numara 20 li 1 tane de 2 numara ilk aşama için
35rabia Vallahi kızlar ben ilk oglum da molfix aldim kullandım onu bitirdim sonra bimin bezini aldim denemek amaçlı öneri cok olduğu için valla cokkk memnunum hic o kadar paralar veremem sahsen gerekte yok marka adi altında kullanıp at sonuçta oğlumda hic bir zarari olmadığını gördüm pişik falan gibisinden ben öneriyorum
queens Kimyasalı en az olan sleepy natural ekolojik ararsanız bamboo nature, pampers pure,eco by naty, tabi fiyatlar iki katı
Dlksiocl E bebeğin bezi baby mee memnuniyet oranı Yüksek fiyat uygun içerik kaliteli bende onunla başlayacağım bebeğime uygun olursa devam ederim
[silindi] Ayse555 ben kapanan jokerden kimse markayi bilmiyor diye kalan 3 paket seventh generation aldim, normalde asiri pahali ama markayi da pek kimse bilmiyor diye dokunmamis 30₺’ydi. Yenidogan ve bir numara. Devami icin denemelik iki kutu eco by naty ve gene seventh generationin 3 numarasini aldim indirimden. Sonrasinda sleepy prima bebegin poposunun keyfine gore denerim herhalde 🙃
Ayse555 Bende araştırıyorum dedım bır sorayım annelere neler var ilk başta bende prımanın göbek oyuntulusundan almak istiyorum göbegi dusene kadar kullanmak ıcın sonrasında sleepy almak istiyorum acaba fıyatlar cokmu yuksek ekonomik olsun da istemiyorum sonucta kullanıp atmalık ve tabıkı bebegımin rahat etmesı gerek