Qnne123 nurdane3504 artık oyle yapicam yada yarın randevu alıp doktora gidicem çünkü normalde hiç düzeni bozulmayan adetim 2.5 gün sürdü oda adet gibi deil yani
halitefe Qnne123 belirtiler aynı olmaz canım ama adete 10 gün kala belirtiler olmaz kanda bile hormon değeri yükselmemiş ki nasıl belirti olsun öyle düşün
nurdane3504 halitefe evet o belirtiler hemen çıkmıyor bende de belirti yoktu test yaptım pozitif çıktı 2 3 gün oldu hatta beta hcg kan testi yaptım hamile olduğumu öğrendim ama öyle aşırı bi belirti falan yok ilklerde olmaz diye biliyorum zaten
Qnne123 nurdane3504 valla haklisin da ne biliyim kimileri de vay söyle oldum da öğrendim vay böyle oldu öğrendim diyo insan ister istemez supheleniyo
Zelalceylan07 Qnne123 benim halam 4 gün gecikmeyle kan testi yaptı negatif çıktı eve geldi idrarda çıktı doğum yaptı şimdi kızı 15 günlük oldu bence olabilir
MihricanA Qnne123 Ben adetim 7 gun geciktiginde kan verdim çıkmadı aradan 20 gün sonra o arada adet söktürücü falan da aldim negatif olunca hala adet olamadim ani kramplar giriyodu o zaman acilde kan verdim 4 haftalik falan cikmisti 1 hafta sonra keseyi görmüştüm
Qnne123 MihricanA ayyy gerçekten mi bende aynı durumdayım şuan ama bilmiyom yine rabbimin bileceği iş de inşalalh nasib eder🤲🤲
MihricanA Qnne123 Insallahh o yüzden mucizelere inan hep bi umudun olsun insallah vardır ♥️♥️ 2 yıla yakin bekledim hic ummadigim anda aldim mujdemi
MihricanA Qnne123 Ben kan sonucunu bile beklemeden çıktım hastaneden o derece beklentim düşüktü 1 saat sonra pozitif diye aradilar hala inanamadim gittim adamdan kağıdı alirken karisma ihtimali yok degil mi dedim gecenin 1′inde 😂
Hfeyza Beta hcg kan testin de negatif çıkma durumu yok , gebelik 2 gün olsa dahi kan da çıkar bu . Regl öncesi pms dönemi olabilir mi ağrıların ?
AABT Qnne123 canım ben 5veya6 gun kala yapmıstım kan testını negatıf cıkmıstı sonra 3 gun kala yenıledım farklı belırtılerım vardı cunku ve pozıtıf cıktı
AABT kardelen214 kasıklarda batma sık acıkma bide göğüs hassaiyetı şişmişlerdi biraz daha önceden bi kaybım var ozaman ki belirtilerime benzediği için anlamıştım aslında birazda zaten hissediyorsunuz nasıl oluyor bılmıyorum ama ☺️