Piremses0 Mavi87 canım bende adettin 7. Günü soğan Kürüne başladım toplam 10 gün sabah akşam aç karnına içtim adetim 10 kasımdı bakalım bu ay hakkmda hayırlısı sen toplam kaç gün içtin soğan suyunu
Mavi87 Piremses0 ben adetim biter bitmez başladım. Ovulasyonda çift çizgiyi görene kadar soğan kürü yaptım. Adet bittikten 3 gün sonra yumurtlama gördüğüm için bıraktım. Yani 3 gün soğan kürü kullandım. Hayırlısı olsun hakkında inşallah tutar canım 🥰
Mavi87 Piremses0 2018de ilk doktora gittiğimde var dedi. Sonra soğan kürü yapmıştım. Bir kaç ay sonra başka doktora gittim. Pco yok sende dedi. Bilemiyorum ya soğan kürü iyi geldi, ( iyi geldiğini söyleyenler var) yada ilk teşhis yanlıştı
fethiyeli48-48 Mavi87 oh hayılı olsun güzelim rabbim saglıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)
Nasippp Mavi87 canım hatırladım seni ve çok sevindim ☺️ Rabbim kucağına almayı nasip eylesin bende aşılamaya gideceğim ay hamile olduğumu öğrendim umutların bitti yerde rabbim bizlere de yettim kulum dedi 🥰
Mavi87 Nasippp canım ya 😊 bende hatırlıyorum seni. Okadar şaşırdımki, dediğin gibi umudumun bittiği yerde hamile olduğumu öğrendim.. ❤
Piremses0 Mavi87 canm varsa bile soğan kürü atmış onları diğeri o yüzden yok demiştir bence bu ay hamile olmana en büyük etki soğan suyuydu 🙏🏻🤍
Mavi87 Nasippp verdim canım 5 haftalık olduk. Cuma günü tekrar gittim düzenli artış oldu hcg de. 2binlerdeydi değer şükür. Sorunsuz, sağlık ile doğum yaparım inşallah
Nasippp Mavi87 oh maşallah subhanallah 😇 rabbim korusun meleğini sizlere bağışlasın inş ☺️ Bizde 21+3 olduk serklajlı bir şekilde ilerliyoruz bunada şükür 😌🤲🏻
Mavi87 Nasippp çok sağol canım benim. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin meleğini. Sanada çok sevindim. Cinsiyeti bellimi 🥰
Nasippp Mavi87 amin canım allah razı olsun ☺️ Kızımız olcak Allah’ın izniyle 🥰 sanırım çoğunlukla 2021 senesi kız senesi 😁
EsrSvm Mavi87 Canım gözünaydın sağsalim gelsin inşaallah bebeğin ❤️ Soğan kürüne ve vitaminlere adet bitince mi başladın peki ?
Mavi87 EsrSvm teşekkürler canım, vitamine adetin 2. Günü başladım, soğan kürüne adet bitince yumurtlama olana kadar tükettim. Promank eşinde kullansın, doktorum hamile olduğumu öğrendikten sonra erkeklerde çok etkili sperm hızlanıyor demişti.
EsrSvm Mavi87 Çok teşekkür ederim bilgiler için ❤️ Bu ay nasip olursa biz de böyle deniycez bakalım ❤️