38+1 de dogum icin gunumuzu alip hastaneye gittik girisimizi yaptik odamizi susledik kapi suslerimizi taktik hersey cok guzel gidiyor kizimiza kavusmamiza dakikalar kaldi diye seviniyoruz neyse doktorumuz geldi beni hazirladilar dogum icin epidural olucaktim ama beni bir titreme aldi haliyle genel anesteziye dondu sezeryanim beni uyuttular gerisi yok bnde haliyle odaya geldigimde daha kendimde deildim tek diyebildigim sey agrim cok ve kizim nerde aslinda odada biseyler oluyo herkesde bi panik bi sinir bisey olmus yada hala olmaya devam ediyor ama ben anlayamiyorum ne oluyo sdc agliyorum ve bebegim nerde diyorum kimse bisey demiyor narkozunda etkisiyle surekli agliyorum kizimi getirin biseycmi oldu ona diye neyse getirdilee bebegimi emzirmem icin koydular yanima bn hala narrkoz kafasinda kizim die seviorum emsene kizim emsene nehirim diorum surekli neyse bi sure sonra aldilar bebegimi sekeri fln olculcek diye hala odada biseyler oluyo ama bana kimse bisey soylemiyor dr um geldi nasilsin dedi ne oluyor dedim bisey var bana soylemiyorsunuz ne oldu biseyimi var bebegimin aldilar goturduler vermiyolar bana diyorum sakin ol dedi ve hayatimin sokunu yasatti 9 ay boyunca kiz olcak diye bekledigim herseyini ellerimle hazirladigim bebegim erkek dogmus 😱😱😱😱😱 ne tepki vericemi bilmedikleri icin 9 da dogan bebegimi saat 1 e kdr bana getirememisler korkularindan mama vermisler ama sekeride surekli dusmeye baslamis dr u geldi bebegini diger subeye yogun bakima sevk etmek zorundayiz diyo bana ama bn okdr gerilmisim okdr sinirli ve stresliyim ki herkese sozlu saldiriorum ve surekli agliyorum bana aciklama yapin diyorum sebebini bilmediklerini ve gondermeleri gerektigini soyluyorlar detayli arastirmasi orda yapilabilirmis benide gonderin diyorum olmaz diyorlar ikinci sokumu yasatiyorlar bana ben sezeryandan cikmisim agridn oluyorum ama gondercez dediler diye kendi agrimi unuttum kosa kosa bi assai odaya bi yukari bebegin odasina gidip geliyorum surekli aglaya aglaya surekli bagiriorum kiz dediniz erkek bebek verdiniz simdide baska hastaneye gonderip bana olusunumu vericeksiniz diye surekli bagiriorum doktora hemsireye neyse gece 12 ye kdr bu sekilde gecti 12 de izin vermek zorunda kaldim cnk durumu kotuye gidiyordu ben taburcu oldum eve geldim bugun ama bebegim hala diger subede yogun bakimda cikcagi gunu bekliorum suan genel durumu iyi diyorlar lutfen dua edin bebegimide hemen cikaralim evimize gelelim uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin…