Ozdmrkbraa Kızlar 26 haftalıkken covid olmuştum o zaman bu kemik ağrılarım olmuştu covidden dolayı dedi doktorum da sonra iyileştim her şey normale döndü ama iki gündür bildiğiniz eklemlerim kemiklerim çok ağrıyor kalça kemiklerim bacağımda ki kemiklerim omurgamda ki diskler tek tek ağrıyor resmen hissediyorum bunu böyle olan var mı magnezyum içiyorum parol içiyorum ama sanki hiç etki etmiyor bu haftalarda normal mi bilgisi olan var mı acaba
Elfynsmr Ozdmrkbraa normal canım artık ağırlaştığımız için. 35+5 haftalığım bende 33-34 den beri yattığım yer batıyo sabah zaten dayak yemiş gibi kalkıyorum heryerim ayrı ayrı ağrıyor. Magnezyum kullanıyorum o kadar
Dilanilngi Ozdmrkbraa benim de öyle tüm eklemlerinin ayrı ayrı ağrıyor,gidip test vericem bugün son çare ..
GE__ Ozdmrkbraa bende 33+3 haftalığım, kalça kemiğim, belim ağrıyor. Bugün ellerim ayaklarim şişmiş cok ağrıyor, ara ara vajina ağrısı oluyor. Kötü düsünmeyin bence gebelikten kaynaklıdır, iyice agirlasiyoruz artik
Deletedmom95 Ozdmrkbraa normal canım yatsan yatamıyorsun kalksan kalkamıyorsun. Zormuş son haftalar cidden
Ozdmrkbraa Elfynsmr aynı bende öyleyim namazı oturarak kılıyorum ama rüku yaparken bile çok ağrım oluyor bir iki gündür böyle şiddetlenince tekrar covid oldum diye korkuyorum
Ozdmrkbraa Dilanilngi 26 eylülde ilk pozitif çıktım karantinadan çıkalı 1,5 ay anca oldu tekrar yakalanmamışımdır inşallah yani bu ağrılar gebeliktedir inşallah
Elfynsmr Ozdmrkbraa değilsinizdir inşAllah ya genelde 32-33. Haftalardan sonra %90 ı bı şikayetler oluyor benim ekstra sağ kaburgam kırık gibi ağrıyor bebek büyüyor ağırlık artıyor çok normal ağrılar
Dilanilngi Ozdmrkbraa ya inşallah öyledir ,bende bugün verdim artık korunamıyıruz bi yerde buluyor maalesef
birbuketgunluk Ben de 34. haftamdayım benim de sürekli her gün mutlaka ağrım oluyor sırt ağrısı bel ağrısı, işte bacaklarım ağrıyor ekstradan benim değişik bir şekilde vajina kemiğimde de ağrı var tam kasık aramda sağ tarafta o beni bayağı zorluyor düzenli magnezyum içiyorum çok kötü olursam parol alıyorum uyuyamıyorum ama artık doktora sormuyorum her şeye normal diyor çünkü yine de haftaya gittiğimde soracağım.
Ozdmrkbraa birbuketgunluk tam benim ağrılarımı tarif ettin yarın doktoruma gittiğim de soracam artık bebek hareketi yerinde olduğu için acil olarak aramadım doktoru yarını bekliyorum birileri de hareket etmediğin için ağrıyor dedi normalde hareketli biriydim iki gündür evin içinde zar zor geziniyorum hemen adım hareket etmediğin için ağrın oluyor diyorlar ağrım olmasa zaten hareket edebilirim normal doğuramazsın böyle giderse bile diyen oldu iyice canım sıkıldı
Seydasvmn birbuketgunluk benimde var rahim yanındaki kemiklerde ağrı ilk hamileliğimde olmamıştı ama neden anlamıyorum doktora sordun normal dedi banada yataktan kalkarken sürünüyorum resmen
Ozdmrkbraa Elfynsmr doğrudur dediğiniz gibi bu haftalar normaldir ama daha önce covid oldum o ağrıları gördüm ya bu ağrılar aynı onun gibi olunca bide ondan tedirgin oldum
birbuketgunluk Ozdmrkbraa ay sen de beni tarif etmişsin resmen şu son birkaç güne kadar çıkıyordum yürüyordum sadece çok ayakta kalırsam kötü oluyordum ama son birkaç gündür arttı evin içinde bile sadece gerekli olduğunda kalkıyorum. Benim de bebeğin hareketleri yerinde bir sıkıntı yok çok şükür o yüzden korkmadım ama daha 5 hafta var her gün böyle mi olacak bilmiyorum. Yarın doktoruna sorunca yazar mısın canım buraya da çok merak ettim ne diyecek😔
imran06 Ozdmrkbraa Bende covid oldum 19 haftalikdim olduğumda şimdi 30 olcam ağrılar hic geçmiyor bu halsizlik beni mahvetti kolumu kaldıramıyorum niye böyle olurki
Elfynsmr Ozdmrkbraa haklısınız ama bende çok fena sırt ağrısı yaşadığımda test yaptırmıştım korkup artık iyice paranoyak oluyor insan
Ozdmrkbraa Elfynsmr sabah randevum var bebeğin hareketleri de gayet iyi olduğu için sabahı beklemeyi düşündüm ama 🙄
Ozdmrkbraa birbuketgunluk inşallah unutmam yazarım canım aynı haftadaymışız bende şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarda yattığım yerden hiç kalkamayacam herhalde diyorum rabbim yardımcımız olsun sağlıkla doğsunlar minik kuşlarımız 🌸
birbuketgunluk Ozdmrkbraa Ay al benden de o kadar 30 gün civarı var daha doğuma her günüm böyle mi geçecek nasıl dayanacağım diye düşünüyorum bazen, öğleden sonra ağrı beni çok zorladı resmen yürüyemedim doktoruma sordum ritmik dalga şeklinde gelen bir ağrı olmadığı sürece bu tarz ağrılar normaldir dedi. Ama şu anda da hala çok ağrıyor ne yapacağım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz🙏🏻
Ozdmrkbraa birbuketgunluk amin inşallah canım bende parol içiyorum magnezyum içiyorum az ayağa kalkabiliyorum sonra yine aynıyım yarın doktora tekrar soracam bakalım