Mekselinda Rabbim ne nasip ettiyse o dur ben hamile olduğumu bilmiyordum leke görmeye başladım adet sandım ama o süreçte diş tedavisi de görüyordum ilaç falan kullanıyordum adet düzensizlik yaptı ondan leke görmeye başladım sandım havalar çok sıcaktı gittim saçımı kestirdim sonra ensemi yakmaya başladı sacım gitim bir daha kestirdim iyice kısacık yaptım bu ara hamile olduğumu öğrenmiştim ve saçımı da boyatım çalışıyordum da kontrol günüm geldi gittiğim de 7 haftalık olduğunu söyledi doktor kese bebek gördü ama kalbini duymadı 8 haftada tekrar gitim doktor bebeğin yaşamıyor demişti hiç gelişme yok kalbi olamamış kimyasal gebelik dedi kürtaj istedi hayır dedim br hafta daha bekleyecem dedim doktor TM dedi ama kanaman olursa acile git düşük yapmış olursun dedi eve geldim o gece kanamam başladı zaten ama saç kestirme alakasıyla yok çünkü en baştan beri leke düşük tehlikesi başlamıştı kalbi olmamıştı ve 20017 de yaz günüydü hatırlayan vardır çok şiddetli bir yağmur yağdı kolu fırtına baya bi zarar olmuştu Bn o doluya yakalanmıştım iş çıkışı vapurda yakalandım ve benim Deniz korkum vardı çok korkmuştum o dönem 5 haftalık hamileydim korkudan düşük yaptım diyorum ama saçla kesinlikle Alakası yok şimdi gene hamileyim 5. Ayımda dayanamadım sıcaktan saçım çok uzundu kendim kestim yamuk falan oldu sürekli git gel o yamuk yerleri uzun yerleri kestim düzeltim şimdi 36 haftalık hamileyim Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacaz hata ilk hamileliğim de de hamile olduğumu bilmiyordum saçım dizimdeydi taraması zor oluyordu kayın validem gel saçını keseyim yazık sana dedi kesti kızım 13 yaşında hiç bişey yaşamadım hamilelik döneminde bence kendimizi bu tarz şeylerle korkutmayalım her şey Allahtan gelir Rabbim verir Rabbim alır