Lokumcuk Firammaa 16 haftalık hamileyim hatta bebişim 17 haftalık görünüyor bende daha hiç kilo almadım 58 le yola devam😂😂😂
edaelifokmn Canım hiç üzülme o haftalarda zaten kilo alınmıyor ileriki aylarda istemesende zaten alıyorsun😅
1996zeynep Ben 30 haftalığım 10 kilo aldım başlarda hiç almadım 20 haftadan sonra alınıyor genelde ama kişiden kişiye değişiyor
Homeless20 Firammaa 23+6 yım ben üstelik kilo verdim. İstemsiz bir biçimde hemde. Herkesin gebeliği farklı kimi çok kilo alır kiminin bebeği alır kiloyu. Önemli olan bebeğin sağlığı,durumu canım. Kilo dediğin nedir ki
Kubra_kbr Firammaa 52 ile hamile kaldım. 20.haftama kadar kilo almamıştım. Şuan 30.haftadayım. 62 kiloyum 🙊 Yani sonradan alınıyor endişelenme hiç 😊 Zaten bebeğin gelişimi iyiyse sen ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi
Ogrtmnanne2 Firammaa ben o zamanlar kilo almayı geçtim mide bulantısından 6 kilo vermiştim . 22 haftalığız 3 kilo aldım
Firammaa Ogrtmnanne2 benım mıdem cokda bulanmıyor ama ne yesem hemencecık acıkmayla bulanma karısıgı bişey oluyo anlamıyorum ne 😕