A2017 dorukhan_nehirada_moms ya bilmiyorum Ma inaki içimde ki ses erkek dıyo resim attım çıkıntı var mı hatta ama ne biliyim 19 da ayrintiliya gıdıcem net söyler orda
Busrairem dorukhan_nehirada_moms hadı nasıl oldu banada başta 1 tane doktor %99 erkek dedı sonra kıza dondu🤦♀️Ve 2tane kızım var bnun erkek olmasını ıstedık ama kızlarda yasadımı bunda yaşamadım @Gulsen4224 bızım resmımıze bakıp erkek benzettı bakalım hayırlısı🤲39 gırdık bızde doğunca gorcez kızmı erkekmı😂😂
ZehraM2 Busrairem haha al benden de o kadar arkadaşım :)) 3 doktor erkek dedi sonra kız detaylı da da gözükmedi:)) görülmüyor dendi 25-26 da sanırım kız dendi hiç sormadım zaten sonra da sağlıkla gelsin bakalım minnak:)
ZehraM2 dorukhan_nehirada_moms aaaa hayırlı olsun bebeğiniz bacak arası net görülmemişmiydi ki Allah Allah neyse sağlıklı olsunlar tabi de 🙏🙏 benim de bi kız bi erkek deyip durdular:) detaylında bile netleşmedi:) 26 da bi kez bacaklarını açmasıyla öğrendim bi an tereddüt ettim şimdi siz söyleyince:))
UrazyadaMasal Bnde 10 haftalık hamileyim 7 yaşında oğluşum var ah ben ozamanlari gorebilcekmiyim zaman geçmiyor durdu zira 🤭