Bilinbakalimkim Kızlar selamlar, 8 haftalık hamileyim yaklaşık 2 haftadır kusmaktan ve bulantıdan günde 1 dilim ekmek ve bir kaç kraker dışında birşey yiyemiyorum. Aynı durumu yaşayan, atlatan varsa öneriler bekliyorum. Bebek vitaminsiz kalacak diye korkuyorum
esloka Bilinbakalimkim 4 aya kadar sorun değil henüz kucuk olduğu için yemen içmem etkilemez ben ilk hamilelikte 5 ay ac geçirdim ağlayarak yataktan kalkamaz hale geldim birşey olmuyor ileriki aylarda yersin zaten
Betulll1 Bilinbakalimkim bende 11 haftalıgum canım .aynı sekıldeyım ..ilk aylarda cocuk yemekten cok etkılenmez .tabı saglıklı yesek cok ıyı ama yapcak bısey yok . Ben her yolu denemdım bısey kar etmıyo.serum taktırıyorum arada ıkı gun ıdare edıyo yıyebılıyorum o sırada
Gzlgzl Bilinbakalimkim korkmayın bende oyleydım ekmegın kabuğu ile durdum inanın ama geçince bebek bile beslenmeyle öne geçiyor hiç üzülmeyın 3ayda muz badem süt ayran balık hep çocuğa yarayan şeyler çabucak toplarsınız
Huriyeolgn Bilinbakalimkim canım 15. Haftaya kadar senin depolarını sömürüyor zaten bende o kadar cok kustum kı 7 kg verdım sıvı kaybım pıhtılasmaya dogru gıttı doktoruna gıdıp kan tahlılınde degerlerıne baktırmanı önerırım ben prılam dr kullandım bulantı ıcın yetersız geldıgı durumlarda serum takvıyesı aldım prılamı da 24 te bıraktım bebegım ıcın hep ıyı dedıler sukur su dahı ıcemezdım ben
e_doga Bilinbakalimkim ben ağzıma lokma koyamazdım buna rağmen bebeğin gelişimi önde gitti. O yüzden endişelenme bebek şu an yediklerinden yemediklerinden etkilenmiyor
minikbaby06 Bilinbakalimkim merak etmeyin ilk 3 ay bebek sizden besleniyor bende sizin gibiydim ağzıma lokma girmiyordu kraker ve leblebi dışında bebeğim gayet sağlıklı . 14. Haftadayım hala sebze yemekleri dışında yemek yiyemiyorum et tavuk balık yemiyorum onu da vitaminlerle destekliyoruz içiniz ferah olsun
Bilinbakalimkim Su bile içemiyorum diyenleri, ekmeğin sadece kabuğunu yiyenleri o kadar iyi anlıyorum ki gerçekten artık bu bulantı ve kusmakardan yoruldum. Arada bir çok nadiren 1 mandalina yada 1 muz yada soyulmuş çiğ havuç gibi şeyler yemeye çalışıyorum ki azcık vitamin alayım :) ama o da asla midemde durmuyor.. tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim