Emine1234 Merhaba kızlar malum yasaklar gelmeye başladı sizce asılama ve tüp bebek tedavileri ilerleyen zamanlarda ertelenirmi, ya da böyle tedavisi ertelenen oldumu?
Mucizee80 Emine1234 tüp bebek tedavisi görüyorum şuan ertelenme yok sadce opu öncesi hem bana hem eşime covid testi yapılacak
mercimeginanne Emine1234 ilk pandemi de kapanmıştı tüp bebek merkezleri hatta bnm raporumun tarihi bitmeye 10 gün kala açıldı. Doktorum işlemleri hızlandırıp raporu işleme sokabilmişti. Ama tamamen geçenlere bişey yapamamıştı 🙈
mercimeginanne Emine1234 martta kapanmıştı yanlış hatırlamıyorsam klinikler li devletteydi bnm ki o da kapandı sonra haziran başında açıldı
mercimeginanne Emine1234 haziran 16 gibi raporunun son tarihiydi şansa erken adet oldum 16 sında 2 temmuzda transferim gerçekleşmişti
Arsu1661 Mart ayında tedavi görüyodum nisan 3 Te transfer olmuştum dewam eden tedawileri bıraktırmıyolar yeni tedawi alınmıyor bildiğim kadarıyla
mercimeginanne Arsu1661 ilaç kullananlar devam etmişti. Bnm ilaçlarım alınmıştı ama daha kullanmaya başlamamıştım her ay kontrole gidiyordum ama iptal edilmişti bnm ki 🙄
Arsu1661 mercimeginanne demekki her klinik farklı prosedür izledi bakalım doğum nasıl olcak şimdi beni o stres aldı hastaneler dolu özel dewlet hepsinde war ☹️
mercimeginanne Arsu1661 valla öyle böyle doğurcaz artık kısmetimizde bu varmış :) hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım gerisi kolay :))