hastaneden yazıyorum uyku tutmadı çok fazla😂😂
doğum hikayeleri okumaya bayılırdım heleki kendi sancısıyla gidip 1 2 saate doğup çıkan hikayeleri okudukca imrenirdim ama istediğim gibi olmadı kendi sancım gelsin diye çok yürüdüm plates topunda zıpladım olmayınca olmadı. ilk doğumum suni sancılıydı sanıyorum ki ebemin azizliğine uğradım hızlı doğsun diye suni sancıyı çok verdiler canım çok yandı en çok korktuğum şeydi suni sancı gerçekten . kızımın günü dolmuştu 40 hafta olacaktı doktor 41 beklemek istemedi salı gel yatış dedi suni sancılı 1 haftam vardı ve yapmadığım kalmadı yürüdüm plates yaptım daha neler neler ama olmadı neyse rabbimin vardır bi bildiği dedim ve salı günü sabah gittim sabah açıklığa baktılar bide ne görüyüm 5 cm açıklık çok şaşırdım ne ağrı ne sızı hiç bişey yoktu neyse odaya aldılar suni verdiler ama o kadar az ki sancım yavaş yavaş verdiler suniyi suyumu boşalttılar 1 2 saate kalmadan 7 santim olmuş hemen doğumhaneye ama sancım hiç yok belli belirsiz tabi ben ebelere numara yaptım sancım var gibi suniyi arttırmasınlar diye😂😂 neyse 8 cm oldu açıklık ama bebişim kanala kafası yerleşmemiş tam strese girmiş oda içerde yazık tabi sancılar başladı ama nasıl diyim 2 dakikada bi şiddetli giriyor girdiği zaman elemneşrah okudum çömeldim biyere tutunup ıkındım zordu evet ama bu aşırı sancılar doğuma 45 dakika kala giriyor öncesinde o kadar aman aman öldüm sancıdan diyemem elhamdülillah ki çıkardılar masaya sancı girince nefesinizi tutun ve morarana kadar ıkınınki bebek kendi gelsin yoksa tepenize çıkıp karnınızdan bebek insin diye bastırıyorlar ki bu bence daha zor ilkimde öyle olmuştu da ordan biliyorum😂 neyse masaya çıktım his geldikce ağrı girdikce ıkındım ıkındım ıkındım 3. denemede yavrum doğdu ve bütün acılarım son buldu dikiştende korkmayın ne kadar kasarsanız canınız o kadar acır , şimdi yavrum yanımda sabaha taburcu olucaz rabbim bütün gebelere hayırlı doğumlar nasip etsin normal doğum bence en güzeli doğurmadan önce çok zormuş gibi geliyor insana ama elhamdülillah kimseye muhtaç kalmadan yavrumu kucağıma alıp emzirebiliyorum yatırabiliyorum uzun oldu ama keyifli bi süreçti 9 ay 10 gün🥰sağlıcakla kalın