Nazlikiz_ Merhaba 25 haftalık hamileyim ama gelişim olarak kilo önde gittiği için doktorum 50 gr şeker yüklemesi istedi Ne yapmalıyım sizce yaptırmayı düşünmüyordum açlık tokluk şekerimi ölçtürmem yeterli olur mu yardımcı olurmusunuz?
Zuve Nazlikiz_ istersen önce açlık tokluku şekerine bakın. Benm doktorumda baktı şeker yuklemesine gerek duymadi
elif0690 Nazlikiz_ Canım bn bugün yaptrdım..Hiç öyle içilemeyeck bir tadı yok..Bildiğin gazoz..Benim ki biraz yüksek çıktı..Haftaya da 100mglk yüklme yapılacak..
Melegimveben Nazlikiz_ doktorunu dinle canım bana doktorum şeker yüklemesine gerek yok açlık tokluk şekerine bakmamız yeterli olur demişti
Nazlikiz_ Sabrszanne3535 doğru söylüyorsunuz ama o şerbete dayanırmıyım hiç sanmıyorumnmidem çok hassas kesin kusarım
MasalAlparslanMom Nazlikiz_ tatlı değilki Elmalı soda gibiydi benim içtiğim 75lik yapıldı hemde. Çok çeşidi varmıdır bana hangisi denk gelmiştir bilmiyorum tabi de
Nazlikiz_ MasalAlparslanMom içimi rahatlattınız bu konud açok büyütüyolardı sanırım bayılan var yani anlatanlarda kusan var benimde midem biraz hassas
Ozgeahmet Nazlikiz_ sen danış yapılıyo banada doktorum sağlık ocağında yapılıyo buraya gelmene tekrar gerek yok dedi zaten bende eczande çalışıyorum sağlık ocağı karısında yapıldığını biliyodum sende sağlık ocağına sor canım bence 😊
MasalAlparslanMom Nazlikiz_ 5dk da içilmesi İsteniyo zaten rahatlıklada içtim ben Şişli etfal de yaptırmıştım. Ki benim de midem çok hassastır. Sevmediğim bi yemeği buharından hissetsem yakınına yanaşamam ama o içtiğim içecek gerçekten abartılan kadar yoktu. (Çeşitleri yoksa) tabi benim bahsettiğim tatta olanı varkende tutup şerbet gibi bişey içereceklerini de sanmıyorum
Nazlikiz_ elif0690 yaa hem aç hem tokken mi veriyolar içeceği aç karınla olması beni tedirgin ediyor biraz
elif0690 Nazlikiz_ hayır canım açken veriyorlar..Ben de içmeden tedrgindim..İçemeyeceğimi düşünüyodum ama öyle olmuyor..Merak etme