Merhaba hanımlar. Biz şuan 21+0’ız ama son adet tarihime göre 22+0 olmam gerekiyordu ama geç döllenmeden dolayı bir hafta geriden geliyoruz. Her neyse bu benim için problem değil çok şükür bebeğimde de bi problem görülmedi. Ama aklıma takılan birşey oldu. 20+0 da doktora gittim üçlü tarama testi için doktorum bebeğin kilosunun 400 gram olduğunu söyledi benim ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum. Sonra eve geldim araştırdım bir sürü doktorlardan bilgi dinledim hemen hemen hepsi 20 haftalık bebeğin 250/300 gram aralığında olduğunu söylüyor. Sonra 21 haftalık bebeğin kilosuna baktım 350/400 gram aralığında olduğu bilgisini edindim. Her neyse belli ki bebeğim haftasına yetişmiş ve benim doktorum bu konu hakkında hiçbir bilgi vermedi bana. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? İnanın benim derdim bebeğimin haftasını tamamlayıp tamamlamadığı değil sadece doktorumun böyle bir bilgiyi bana neden vermediği. Haftasına göre aşırı kilolu bebek olsa amenna ama bir hafta önceki kilosu şimdiki haftayla uyuşuyor. Siz de de böyle birşey yaşayan oldu mu?