Sayram Kizlar bir sorum olcak dün geceye dogru nisanim gelmisti sabah uyandigimda yine biraz gelmis dedim heralde kalmis icindw biraz olabilir ama bu aksam yine geldi sabahkinden fazlaydi normalmi bu ben bidefa geliyo diye biliyorum 🤷♀️
117146 Sayram merhaba nasıl birsey acababen bugün çatı muanesı oldum da tuvalete gıttıkce peçete sılınce böyle kahvemsı akıntı oluyor ama iç çamasıra falan bulaşma yok sılınce acaba nişan mı yoksa muaneyle alakalı mi
Elfffcnnn28 Sayram canım benim nişanım geldikten sonra hafif hafif sancılarım olmuştu 3 4 saat arayla başladı sıklaştı her sancıda biraz biraz artarak kanama oldu doğumun başlamış olabilir kendini takip et ilk sancılar bacak ağrısı bel ağrısı şeklinde de olabiliyor
Sayram Elfffcnnn28 sol bacagım ve belim de cok fena agrı var ama gidip gelmelı degıl sabit hep var yani dün geceden sonra… dogum agrısı öyle olmiyormuş galıba🤷♀️
Elfffcnnn28 Sayram doğumu günler sürenler var ağrıyla başlıyor bebeğin gelmesine yakın düzenli aralıklarla sancıya dönüşüyor evin içinde de olsa bol bol yürü