NeslihannK hilaldere28 12. Haftada Instagramda Adım adım annelik sayfasına ultrasyon görüntüsünü gönderdim %70erkek dedi 14. Haftada renkli ultrasyonla %100erkek olduğunu ogrendik simdi 36+3olsuk bekliyoruz Baybars Beyi 💙🥰
05112020se NeslihannK bende adim_adim_annelik sayfasi emel ile hem gebelik planlama hem cinsiyet tahmini yaptik 30 kasımdan gidicez doktora ozman atarım bakalm emel ne dicek😊
ysmnsm NeslihannK bendede 12 haftalıkken %70 erkek dedi 15 haftalıkken kız benim doktorumda erkeğe benzetiyor ama belli değil daha bende anlamadım gitti valla 🤦♀️ 15. Haftadan sonra kızsa , erkek cinsel organi oluşma olasılığı % kaç bilemiyorum 🤣🤣
Ebru-1990 12+4 te yüksek ihtimalle kız demişti ama detaylı ultrasona kadar alışveriş yapma dedi detaylı da da kız dendi ☺️ 22 haftalıkken emin olmuş olduk 😍
35rabia İlk hamileliğimde 12 haftada erkek olduğunu öğrendik canim şimdi ise 13 te tekrar erkek geliyorr
asiltosumm35 hilaldere28 canim benim 12. Haftada bi randevim vardi cok sordum doktora baski yaptim 😂 herkes ogreniyor benimki neden gostermiyor diye. Doktorumda buyuk olasilikla erkek ama beklememiz lazim dedi. Sonra ben 14. Haftamda merdivenden dustum ve nobetci doktor bebeğime bakarken aa hadi gozun aydin oglun olacak dedi 😂 paravatsiz doktor 😂 sonra 17. Haftamda kendi doktoruma gittim cinsel organi artık olustu kesin erkek dedi 😂 yani aslinda 14. Haftada net belliydi ama benim ayda 1 kontrolum oldugu icin kendi doktorumdan 17. Haftada duydum
Nuray23 hilaldere28 aslinda 12.haftada kiz dedi ama bekleyelim birazdaha alisveris filan yapma dedi. 17.haftada cagirdi bidaha bakti tamam kesin kiz dedi😊😊
Eymenimmmm hilaldere28 arada gidip geliyoruz 😁 12.ve 16.haftalarda erkek denildi dün organ taramasi icin detayliya gittiğimde kiz dediler bende anlamadim bekliyoruz 🤭bklm ne cikicak
05112020se Sevilay7 sayfayi incelersen canım guvenilmeyecek birsey yok cnku istatistikleri ortada bircok tutan planlama ve cinsiyet haberi paylaşyor. Tutmayanlarıda tabiki o yüzden bence güvenebilirsin ayrıca cok da güzel ilgileniyor emelcim
Nisanurunannesi3850 11+5 🌸 12+5 🌸 16+4 🌸 17+5 Hepsinde kız dendi baslarda net konusmadi tabiki de en son gittigimde %90 kız ama detaylıya kadar bisey alma dedi Baska doktora gittim oda kız dedi hayırlisıyla insallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllah🤲🏻🌸