Mom-2 Kızlar 24+4 ikinciye hamileyim canım aşırı derecede kil toprak yemek istiyor sizlerde de öyle olan varmı 😒🙄 yesemmi zararı olurmu
ExpatMom Mom-2 Benim de canım böyle, tiner, boya falan koklamak istiyor çılgınca. Hep dalga geçerdim hamileyken canı böyle şeyler isteyenlerle, başıma geldi 🤦
ElifLinam Ona Pika sendromu diyorlar… benım hıc basıma gelmedı ama nasıl yani ciddi ciddi yerdeki toprağı kili yemek mi istiyorsun
ElifLinam Mom-2 https://annelertoplandik.com/blog/hamilelikte-pika-sendromu-nedir/ bir de burda yazıyor canım bir bak istersen doktorun ne dıyor bu duruma
ElifLinam Mom-2 anladım canım bir sor istersen gene de ne yapman gerektıgını senı en ıyı kendı doktorun bılır
zynb_ozkn ExpatMom ilginçtir ki benimde canım bu kuaförlerdeki ağdaları koklamak istiyor aşırı hoşuma gidiyor 😃
Merve1192 ExpatMom benim de canım dezenfektan koklamak istiyor ve çılgınlar gibi sakız cigniyorum kendimi zapdedemiuorum sakızı yiyesim geliyor çenem dişlerim ağrıyor birakamiyorum🤦🏻♀️ çok garip bir durum gerçekten bir iki kere sakizi dayanamayıp yedim bide🤷
Mom-2 zynb_ozkn kullanıyorum canım ama zaten bir hafta olmadı tahlil vereli hiçbir sorun yok çok şükür