eozhan1 icegul doktor iri bebek vs.dedimi acaba bnde 28.haftadayimda 1400 dedi kilosuna ve oyle dedide merak ettim doktorununuz ne dediğini
Aydan99 Emine20 merhaba kilosu artmasi için napiyosunuz ? Ya bide kilosunun yanina + 100 yaziyolar ne anlamina geliyo ?
Zynpozl Aydan99 +- yazılabiliyor bunun anlamı tahmini usg ölçümünden 100 gr fazla (+) 100 gr eksik (-) olabilir… bol yoğurt, yumurta ,ceviz, kaşar, sol tarafa uyuma kilo almasında yardımcı olabiliyor…
Emine20 Aydan99 Allah’a şükür tiksindigim hiçbir şey olmadı çok rahat bi hamilelik surecim var hiçbisey seçmeden yiyorum yani özellikle yaptığım bişey yok canım 😊
Gulfemsultan iremfidan1 tatlım selam bende bugün doktora gittim bebeğim 33 hafta 1700 gram ve doktor 3 hafta geride dedi muhtemelen 2.5 kilo olamayacak doğdığumda dedi. Sana ne diyor doktor kilosu hakkında?
Bilibon Gamzeek her cocuk kendine ozeldir kiz erkek bile farkediyo az olsa dr soylersi boyle seyleri kafaniza takip stres etmeyiz 20 den sonra daha iyi buyumeye baslioo
Ada34 Gamzeek doktorunuz birşey söylemediyse burada diğerlerine bakıp takmayın kafanıza sakın her bebek farklı sonradan kilo alabilir ya da genetik faktörler etkili olabilir eşiniz ve siz minyonsanız. Bazı çocuklar çok zatıf doğuyor ama anne sütü yarıyor sonra diğerlerini geçiyor falan sağlıkla gelsinler yeterki☺️
Zeynep_cagdas Elif4293 27.haftada 1080 gram ve 38.5 cm dedi doktorumuz. Haftasıyla uyumlu dedi ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
Emelgizzem Zynpozl ben dediğinizi yapıyorum her gün düzenli şekilde yiyorum ama yine de kilo almıyo bebeğim çok üzülüyorum aslında kilo önemli değil benim için ama kendimi eksik hissediyorum 😥
Zynpozl Emelgizzem benim 5. Çocuğum olacak kısmetse dördü düşük kilo da doğdu ama o kadar hızlı büyüdüler ki üzülmemin boşa olduğunu geçte olsa anladım… Günde 3-4 kase yoğurt mutlaka yiyin ama ev yoğurdu olursa ne ala en azından kemikleri için faydasını göreceksiniz Allah’ın izni ile…
Efla 35 hafta 2.5 kilo minnak kızım. İki hafta önce 1.750 idi. Erken Doğum riski olunca kendimi yemeye verdim 8 ay pirinç pilavı bile yememişken gelsin karbonhidratlar dedik bebeğe de bana da yaradı 😁😁
Emelgizzem Zynpozl maşallah Allah bağışlasın günde 1 buçuk litre nerdeyse süt içiyorum kadar 2 yumurta 2-3 kase yoğurt ceviz et ama az işte sağlıklı olsun bana dua eder misiniz hayırlısıyla kucağıma alayım önceki çocuğumu doğumda kaybettim