Endiselianne20 Kızlar böyle birşey içerken hani sıcak çay içersin içini yakar ya oylr oluyor neden öyle olur. Dilimdede aft gibi yaralar cıktı
Beriiil Endiselianne20 sey gibi boyle yemek borusuda ağrıyo su içerken bile acıyor bende de oluşuyor mide ekşimesi galiba bu aralar yaklasik 1 aya yakindir o dedigin bende de var
Burcu_ergn Endiselianne20 normal canım ben yoğurt yerken bile sanki sıcak çay içmişim gibi yakıyor valla
Endiselianne20 Beriiil bende yoktu dün dilimde aftlar çıkmaya başladı biraz boğazım agirmaya başladı sonra bugünde bu olmaya başladı. Sanki kaynar bisey icmisimde icim.haslaniyo aciyo gibi oluyo bsey ictikce
Beriiil Endiselianne20 ağızdaki o yaralar bu yıl cok olusuyor yaa bide çok acıyor ılık cay bile icilmiyo karbonat sür derler ama ben hic denemedim ne iyi geliyor bilmiyorum ki
ElifLinam Canım bol bol sıvı tüket yemek borun ve miden hassaslaşıyor ondan. Hafif şeyler ye kahve falan içme .. biraz rahatlat mideni bende de oluyor çünkü
ElifLinam Endiselianne20 canım valla inan degısık degısık seyler cıkıyor bana da ilk oldugunda açıp ağzımı aynada boğazıma bıle baktıgım olmuştu telefonun flash ısıgıyla. Sonra gectı tabı bıraz yumusak seyler ıc cayı acık ıc bol sıvı tüket hafif seyler ye cayına limon sık.. yoksa baska türlü gectıgı yok
Anmother Aynı sorunu yaşıyorum su içerken bile zor aşagı iniyor sanki oraya birşey takılıyor nedeni çözemedim yanma da cabası 36 ya girdim daha önce olmamıştı bu kadar 🤦🏼♀️
Endiselianne20 Anmother hepimiz yaşadığımıza gore hamilelikle alakalı bir durum demekki😔 aman kötü bisey olmasında su devirde insan hemen başka seyler düşünmeye başlıyor