Birminiginannesi Serrax yok benimki cok yogun oldugu zaman cok bakmıyor bile ama 2 kere yogun olmadıgı gune denk geldim yarım saat fln baktı soylemedi bu gidişimde kilosunu ne zmn dogucagını sorucam
Serrax Birminiginannesi zaten sormana gerek yok aslında internet uygulamalarındaki tarhle aşağı yukarı aynı sonuç çıkıyor. Bebiş ileriyle haftasından kaç gün önde olduğunu hesaplayıp sen de bulabilirsin tarihini. Ama tabii kilosunu bilmekte fayda var
Albiina05 Handankurt teşekkür ederim 😊 İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi 😇 çok iyi geliyor o tarz uğraşlar vakit geçiriyor insan şu zor süreçlerde
Gulgok Handankurt 18+2 olduk biz de. Sadece birkaç kez pıt pıt gibi hareketlerini hissettim. Henüz tam anlamıyla alışveriş yapmadım. En son ki Trendyol indiriminden 5 li hastane çıkışı ve 4 lü zıbın aldım. Odasını bile alanlar varmış çok şaşırdım 😲 Ben detaylı ultrasonu bekliyorum Sanırım tam anlamıyla bir şeyler almak için
FatRam_1703 Selam anneler🥰Bizde 19 haftanın içindeyiz inşallah değişmezse kızımız olacak Nisan doğum gözüküyor bizimde. Ama ben neler alacağımı hiç bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz mesela hastane çıkısi ne oluyor tulum ne oluyor hiç bilmiyorum kaç aylık neyi nasıl alacağımı da bilmiyorum ilk gebeliğim haliyle bilmiyorum ne nasıl oluyor bilgi sahibi olanlar yazabilirmi 🤗
Serrax Birminiginannesi bebeğin normaşden kaç gün ya da kaç hafta büyük onu da ekleyerek bulursun canım
MervErdo Lokumcuk evet ilk bebeğim 17.hafta karınca gezer gibi kımıldanmalar vardı 18de artık kesin o diyodum 19 olduk hareketiyle uyutmuyo beni sanırım babaya benzicek kaynanam dua et benzemesin kimse beni evine sokmazdı onun yüzünden diyodu 😂
SeymaK Maşallah herkes bişeyler almış bazıları bitirmiş 🙈 ben hiç bişey almadım 20+1 deyim detaylıdan sonra falan almaya başlarım heralde bilemiyorum nasip 😁 ben hareketleri damar atması olarak hissediyorum sadece 18de günde 1-2 hafif seğirme olarak hissetmeye başladım şuanda da bi tık daha kuvvetli ve sayı olarak daha fazlalastı sanırım böyle güçlenerek devam etcek inşallah
drysfk kubra_c evet bugün tam yarıladık hayırlısıyla güzel geçer inşallah bundan sonra ilk 4 ay çokk zorlandım miğde bulantısından 😞
Berff58 21 den selamlar 🤰 Ben de küvet seti, ana dizi, bir tane 10lu hastane çıkışı, Bi kaç tane müslin, ağız mendilleri, çorap, bir kaç tane zıbın ve alt pijamalardan aldım🙈 elime geçtikçe alıyorum ufak ufak bakalım hayırlısı inşallah.
kubra_c drysfk Benimde düşük tehlikem sürekli kanamam vardı hep yattım zordu evet ama çok şükür geçti bir de eşimiz yukarı çıkarsa tam olucak inşAllah sizinde bundan sonra pozitif olur herşey 😌🌸