syda_11 Kızlar hamilelikte sarı veya beyaz akıntı normal mi ? Birde aniden su gibi gelen beyaz akıntılarım var sizdede oluyor mu ?
Mervensn1 syda_11 bende de oluyor ama miktarı önemli çok fazlaysa doktoruna danış istersen ben söylemiştim bebeğin suyuna bakmıştı iyi görünüyor Bi sorun yok olabilir demişti 🌸
Birminiginannesi syda_11 sarı akıntı enfeksyon mantar cnm doktoruna danış bende de var ben anway urunlerini kullanıyorum demir folik asit multi vitamin b omega 3 iron folik icyorum cok iyi geliyor akıntımıda sokuyor ama bende bi turlu gitmiyor hep vardı hala var
Kubrakarakas syda_11 kızlar aynen akıntı çok oluyor eğer ki çok su tüketirsek eğer akıntı yoluyla ödemlerimizi de atabiliriz ama sıkıntı çok su içememek
syda_11 Birminiginannesi allah allah ama asla kaşıntı yanma yok sadece su gibi kremsi bazen rengi sarı oluyo beyaz oluyor ama denerim dediğini
Birminiginannesi syda_11 benimde var aynısı kalıntı yok sadece akıntı bazen beyaz su gibi oluyor doktoruna belirt fitil tedavisine başlar
paradiseeeeee Valla beklerken de vardı evlendim geme var hamileyim gene var kokulu beyaz basen sarı sümsük gibi basen sıvı akar gibi akıyor bi bakıyorum bir sürü gelmiş napıyım aman 🤰