Selmasntks Kızlar ✋🏻 Yarın doktor kontrolüm var ve 12+1 haftalık olucam aşırı ama aşırı merak ediyorum sizce cinsiyeti, gösterirse öğrenebilme şansımız var mı erken öğrenenler kimler 🤰👶🏻
Sjsjsjjs Selmasntks 12.haftamda doktor kız dedi ve hiç değişmedi 😄doğum yapana kadar ve kızım şimdi 2 aylık 😅😍Doktordan doktora değişir 🤔 ve bu birazda bebişinin pozisyonunada bağlı 🙈🙊🌹
bebisiminannesi Selmasntks bende 12 de gittim dr hic bisey demedi ne desem yanoltabilir dedi kaldi 15 de öğrendik
Muezzarabiaertyudf Selmasntks ay öyle de olmuyor ki daha çok merakla bekliyorsun hafta 16oluyorum bende o zaman kesin öğreneceğim 12de kesin bişey diyemem kız gibi ama çıkıntı da çıkabilir dedi o gün bu gündür beynim yanık☺☺☺
AylnTandgn Bizde 12+4 günlükken doktor tahminde bulunmuştu erkek demişti😊Ama benim hissiyatım hep kızdı. 17+4 de kesin olarak kız dedi şuan 18+6'yız 🙏👼❤
Sarperinannesi Selmasntks ben de 12. Haftamda öğrendim Bdi oğlumu bir daha olacağını ❤ Tabi sizde Öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum, Bebişim uygun pozisyonda yakalayabilirseniz 😉
Nesoo Selmasntks gözünaydın canım 😍 bende 12+6 yım. Bugün gittik aşırı derecede ısrar edince erkek olabilir ama kesin değil dedi. 16 veya 17.hafta gel cinsiyet için dedi. Meraktan çatlarım o zamana herhalde
Selmasntks Nesoo ultrasonda izlerken eşim erkek sandı erkek mi acaba diye sordu doktora ben sanki istemem yan cebime koy merak etmiyormuş havası takınarak çok erken değil mi görmek için görebilir miyiz dedim doktor gördük işte kızınız hayırlı olsun dedi 😂🙏🏻
Destangunes Selmasntks hangi hastane ve hangi doktora gittiniz gözünün aydın bende bugün 12+4 oldum. Bu hafta ikili taramaya gitmeyi düşünüyoruz cinsiyeti de çok merak ediyorum
Maviss Selmasntks sorarsan söyler ama ikili tarama testi yapınca orda öğrenirsin ben 15 de üçlü tarama testi nde öğrendim ve net gordummm
Elcnerdgn 11+3 ken öğrendim ve 20haftalık olduk değişme olmadı doktor 4d renkliylede baktı orda da net gördük ☺ Yani şöyle söyleyim eğer bebeğin pozisyonu göstermeye el verişliyse görürsünüz. Bebeğe bağlı yani
Ozgen Elcnerdgn Bana 19 haftada erkek dedi başka doktor 25 h kiz kafam karisti herzaman gittim doktora mi inanaim