Mervetekmn Cnsuyakan valla ben arada krem peynır yada üçgen peynır yiyorum azcık sımıtle bi sıkıntı olmadı abartmamak kaydıyla çoğu yıcek sıkıntı olmuyo dedı doktorlarım
Mervensn1 Cnsuyakan ben bu gibi soruları sormuştum doktora o da hasta değilsin hamilesin falan demişti istediğini abartmadan ye demişti tabi pastörize edilmemiş süt salam sucuk gibi işlenmiş gıdalar hariç onlar için uyarmıştı ilk başta o yüzden abartmadan Yemenin sorun olacağını düşünmüyorum 🌸
Cnsuyakan koala06 bende yiyodum ama bir ara internette okumuştum olabildiğince sert peynirler tüketin diye bırakmıştım yemeyi ama canım istedi aldım valla 😊
Mervetekmn Cnsuyakan bence bırsey olmaz yani sigara falan degıl sonuç olarak bence ki doktorlarım bişe demedı yanı benım ama ben yine arada yiyorum sürekli değil sekerım tansıyonum olmasına rağmen yanı
Abece Valla ben krem de yedim üçgen de yedim labne de yedim yumusak peynir de yedim hicbir sıkıntı olmadı çok şükür 🙏🏻
Soyla Arkadaşlar hamilelik öyle bişey ki canınız ne çekerse onu yemek zorundasınız en azından kendi adıma konuşayım o yiyeceği günlerce unutmuyorum. Abartmamak şartıyla her şeyi yiyorum. Geçen gün şırdan aşerdim yedim yani.