Beyziikoo Homeless20 Evet arka arkaya doğurucaz inşaAllah 😍 Hangi ilçede oturuyorsunuz 😁 Valla iyice sohbete döndük post sahibi kızmasa bari 😁😁
Beyziikoo Homeless20 Aa çok yakınız 🤗 Bende elvankent tarafındayım 😊 Eryamanda metromalle yakın mısınız 😊
Beyziikoo Homeless20 İnşaAllah tabiki bende beklerim her zman hiç olmadı hastanede buluşuruz 🤣🤣🤣 Bir de bir şey sorucaktım detaylı ultrason zamanımda direk mi gidiyorum verilen barkodla?
Ysmn_13 Bende şehir hastanesine gidiyorum fatma salih süper bi doktor gerçekten detaylı ultrosana 1dkda bakıcaklarını sanmıorum ben 4kere girdim çünkü yüzünü dönmediği için detaylı bakmaları gerekiyor normal ultrosansa ewet bazı doktorlar göstermiolar bile
Homeless20 Beyziikoo direkt kadın radyolojiye gidiyorsun ordan sana yeni barkod veriyorlar canım. Ben şeker yüklemesi ne gideceğim bu hafta yada haftaya :)
Beyziikoo Homeless20 Gebe polikliniğiyle aynı katta demi dediğiniz yer benim 4 Aralıkta detaylı ultrason randevum 😊
666 Ygmr76 doktordan doktora degişiyor bana da biri aynısını yaptı birde soru sordum tersledi şikayet ettim doktor olmak için onları kimse zorlamadı olduysa bakacak cevap vercek ama o günden sonra gitmedim o doktora 😊😊😊 hastane güzel bazı doktorlar dışında
Ysmn_13 Ygmr76 yok detaylıda mecburlar kısa tutamazlar bütün organlarına hatta yüzüne bile bakmak zorundalar benim kızım uyuyodu ondan dolayı dört kere girdim uyanmamıştı en son uyandı yüzünü gördüler öyle bitirdiler cinsiyetinide o zaman öğrendim hatta😊
Tugceasel_ Ygmr76 da 10 dakika sürüyor sadace ve hiçbirşey vermiyorlar ben ağlayarak çıktım yani eşim dayanamadı hemen kiliniğe gittim orda 1 buçuk saat süren bi muayenenin ardından CD birsürü fotoğraf aldım bütün herşeyinide bir dosya halinde yazıp verdiler şimdi tekrar devlete gidip sonuçlarımı göstereceğim 😌
Ygmr76 Ysmn_13 yaa maşallah 😊🙏 bende 2 haftaya kadar giricem ınsallah bakalım bızım kuzucuk ne alemde 🥰
Tugceasel_ Ygmr76 ben memnun kalmadığım için özel kliniğe gittim valla her gittiğinde yaşıcagın bir durum bu 😔
Beyziikoo Tugceasel_ Özelde nerede yaptırdınız acaba bende özele gitmek istiyorum çünkü görüntü almak istiyorum devlet vermiyor 😣 Amaç bebeğin iyi olup olmadığı tabi ama o 3 boyutlu hep hayalimdi nedense 🤗😍😁
Ygmr76 Tugceasel_ cok iyiymiş ilgisiz davrandıklarında gercekten insanın morali bozuluyor, normalde bende özele gidiyordum ama tahlil ıvır zıvır islerini hep devlette yaptır dım özel gercekten hakkını vererek yapıyor 👍