iremfidan1 hulya1406 canım ben 34 haftalik oluyorum normalde ama gelişim geriliği var bende plesenta yaşlanması başlamış o yüzden 33 haftalik gözüküyorum sabah 8de orda olcam
hulya1406 iremfidan1 bişey olmaz inşallah benimde hep önden gidiyor iki hafta.Gebelik şekeri olduğu için.
hulya1406 masalsmomm evet bulursunuz hep mhrs uygulamasından takip edin.Çok önerilen doktor olduğu için randevusu kalmıyor hemen bitiyor.
Homeless20 Beyziikoo inşallah canım :) yok kız ne uğraşması :) https://imgyukle.com/i/TcELNt Böyleydi çok iyi değil ama genede idare eder 😂
Beyziikoo Homeless20 ooyy tipe bak ne güzel çıkmış 🙈🙈🙈 Benimkini eve geçince size atayım ne demek istediğimi anlayacaksınız benimki normal ultrason ama bebek yok ortada flu😁😁
Kuzucumm Beyziikoo cok netti hemde canim heryeri belli oluyor daha once gataya gidiyodum ordaki dedigin gibi bulanikti baya
Homeless20 Beyziikoo benim genelde kontrollerde hareketsiz oluyor o yüzden net oluyor 😂 normalde baya hareketli doktora gidince uslanıyor 😂
tbmn Kubra8989 Ben bugün gittim kendisi vardı çok güzel bir şekilde ilgilendi asistanı da vardı o sadece bilgisayar başındaydı bilgileri falan girdi
tbmn hulya1406 Banada haftaya tekrar gel dedi doktor ama MHRS de randevusu görünmüyor bankodan isteyince de farklı doktorları veriyorlar nasıl alınıyor acaba
hulya1406 tbmn açılır belki randevusu ay sonuna doğru bazen açılıyor.Sabah erken geldiğinizde alabilirsiniz 8 gibi orda olun alırsınız.Ben hep sistemden alamadığımda öyle aldım şükür hep muayene oldum Necati hocaya.