Arasarzu Semiha12 Bende 31.haftama girdim 34.haftamda randevum var döner inşallah bebeklerimiz 😊 son anda bile dönüyorlar
Elifaysu Semiha12 evet yürüme dedi ama bende anlamadım pek neden böyle birşey dediğini.en son bebek makat gelisiydi dedim dönmüş dedi bebek yürüyüş yapma bol su iç dedi🧐
Seval22 Elifaysu bebeğin başı çok aşağıya yerleştiyse döndüğünde haftan erkense yürüme doğumu tetikler erken doğum olur diye demiştir
Elifaysu Semiha12 vallahi öyle çok araştırdım fakat anlamadım çoğu bana göbeğimi n artık aşağı indiğini söylüyor burda post açtım arkadaşlar açılma olabileceği için böle bişey demiş olabilir doktor öyle diyen oldu ☹️
Balannesiiii1 Semiha12 düzeliyor canım benim de öyleydi şuan düzelmiş durumda sadece süreç biraz sıkıntılı anne için rahim de kasiklar da fazla ağrı oluyor
Semiha12 Balannesiiii1 bende aşırı fazla ağrı oluyor ama dayanmaya çalışıyorum içimde ki mucize aklıma gelince bütün ağrılarım gidiyor
Ayca13tr Semiha12 benimde bebegim ters bi turlu de duzelmiyor dönmüyor kafasi bobreklerimde ayaklari da karnimin diger tarafinda sezeryan icin gun verdi neyseki