iremibrahim 9 haftalik hamileyim decavit verdi doktor ama ictigimden beri midem cok agriyor hadi sabah ac icmiyim aksam yemegi ile iceyim dedim midem cok agriyor kullanip bole olan varmi bir demir ilaci olarak ferro sonol dudanel kullanıyorum:((
basakaltin iremibrahim Kandaki vitamin değerleriniz çok mu düşük acaba çünkü genelde decaviti 12. Haftadan sonra kullanın derler 9. Hafta çok erken gibi geldi
ElifLinam Ayyyyy o ilaç beni mahvetti ve doktorumun bılgısı dahılınde bıraktım. Bana hiç yaramadı dıyebılırım. Aynı değerde farklı ılac yazdı.
iremibrahim ElifLinam persembe bende solicem :(((( şükür hic bulantı cekmedim ama ilaci icince bulantı yapiyor kusasim gelio :(
iremibrahim Minnos87 cok agritiyor midemi 1 saat agri cekiyorum sonra geciyor hic bulantim yokken kuscagim geliyor resmen :(
ElifLinam iremibrahim valla benım hem midemi hem bağırsaklarımı mahvetti. Ben muayene gunumu bekleyemedım ıcmedım dırek bıraktım cunku afedersın ama alttan üstten fena bozdu beni. Sana iyi gelmeyen şeye devam etmenın anlamı yok canım başka bı ılac yazar mutlaka yoksa çile resmen
iremibrahim ElifLinam randevum zaten yok canim universite hastanesine gidiyorum anca persembe gidebilirim hadi cocuk icin iceyim dedim ama resmen dedigin gibi cile beni demir ilaci bagirsaklarimi bozdu af edersin isal kabiz yok ama siyah cok kotu bakalim doktor degistriri :(
ElifLinam iremibrahim zaten o iki ilaç birleşince dışkın simmmsiyah oluyor ishal kusma hepsi bir arada. Demekkı senın bünyen de hassas benim gibi. Bana şu an decavit yerine mom-vital verdi, o kan ilacı yerine de tüp şeklinde bi ilaç verdi kuzum.
iremibrahim basakaltin doktor degerlerin hepsi normal sadece asiri kansizlik var dedi demir ilaci verdi ferro sonolu
basakaltin iremibrahim anladım demek kanı dengelemek için vermiş kanınızı yükseltirken diğer vitaminlerle desteklemek için ❤️ En yakın zamanda midenizi bozmayacak vitamini bulmanız dileklerimle iyi akşamlar 🙏
iremibrahim ElifLinam benimde persembe degistirir insallab randevusuz gidicem randevu yok alir umarim