Gul4001 Hosgeldinbebek bende aynı durumdayim cuma ve pazarki testlerin negatif çıktı, şu an beklemedeyim. Tekrar test yapmaya da korkuyorum negatif çıkacak diye.
Beety26 Gul4001 hayir kendim yapmadim cabuk Cunki ben hep yumurtalamanim 19.gunu adet olurdum Onim icin bekledim 19.gun gecince kesinn hamileyim dedim Cunki cabukda yumurtalasam gecte yymurtalasamm ..hepp yumirtalamadan 19.gun gecince adet olurdum..
Beety26 Gul4001 oy oy oy ayni benn ben zaten ne zaman adetim duzenli olduki bir bileyim:)))) kendimi bildim bilelei adetm duzenain belki 4 5 ay olmashm bilirem adet aokturucu kullanmasam belkide 1 yil olmazdim:)
Beety26 Gul4001 ben wvlendim yine adet olmadim zaten duzensin..zaten olmazdimki:)))))) evlensim 3 ay olmadi dufaston kullndm adet aokuldut sonra yine 2 ay olmadi bu dafa sogan kuri kullandm iyo kotu bilmem kahverengi geldi 1 gun:)))) sonra yine bal tarcn fln elime ne gectiyse artik kulldnm her duysgm.. aonra yine adet olsum yine kahvtrn rengi sonra 1 hafta aonra baya cok adet.. gelsi.. sonra yine olmadim:)))) 2 ay gexti may da iyi bir dr.buldum.. oda dufastn kullan adet ol yumurtma bakak. Soylesi:)) ama bu arada 2 kwz adet olmuatum yaaa bak ozaman yumurtlma takip etsim buyumeden bozuldu)) neyse mayista dufasrn kulansm adet oldum aaaa baktimki yumurtam kendi kendine ilk dafa buyudu tamm 10 .ayimda evlilign :))) 23.gun catlati tutmadi:)) basladi dr… femara ovitrlle versi ilk defe basladm femara olmado tutmadi..bence esimden dolayi bu arada esime hazirandan baslasimm 3 ayy keciboynuzu pekmez vermeye…. bu arada temmuz agustosta kendi kenidmee adet olsum heppp yumurtaladim…. ama yutmadji… neyse 2 ay ara verdm. Eylule axet oldmm amaaa hhh hatirladim eylulde adet olsummm yumurta tkip yaptim aaa yine bozulmaya baslasiii:)) buyumeden… oof ya dedim..neyse yumurtalama olmasigi icinn adet olmadimm yine dufaston ictimmm. Dr 2.kezz femara baslasi sonra aedinca mebopur sonra estrfem rahim kaling icin soneaa ovirrelle ve aonra prog2stannn… vee yumurtamanan 20.gunu teat pozitif cikti Allah min min sukur .sag elim basina
Gul4001 Beety26 çok şükür canım benim, inşallah cookkk sağlıklı bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Darısı bana ve tüm bebek isteyenlere olsun ☺️
Gul4001 Cigdm canım kontrol ettirmemistim, yani doktorum cagirmadi bende ilk kez iğne vuruldugum için bilemedim kontrol ettirmem gerektigini. 2 gün önce regl oldum. Bugün doktoruma gittim tedaviye 1 ay ara vermemiz gerektiğini söyledi 😔
Cigdm Gul4001 evet öyle yapiyorlar demek vakti zamanı var üzülme hiç benim ki ilk ay tutma bir ay ara verdik ikinci ay kimyasal oldu bir ay yine ara verdik bu ay tutu keseyi gördüm inşallah kalp atışında duyarım hiç üzülme ama bak ben femarayla birlikte prowomen kullandım kaliteli olsun diye yumurta eşimde promen k kullandı ikimizde de sorun yok ama kaliteli sperm ve yumurta elde etmek için yaptık
Cigdm Beety26 yok canım daha 4+6 günlük 4+3 günlük Ken kese göründü 5. Haftada bebek 6. Haftada kalp atışı duyulur
Gul4001 Cigdm canım bende femara kullanmıştım ama diğer ilacı kullanmadım, iki ilacı aynı anda mı aldın. Ben prowomen kullanmadım hiç.