Happybsrn Fatmatt onu biliyorum kız😀 eşte sorun olup iğne tutan var mı merak ettim bizde ileri hareket sorunu varda
Fatmatt Beety26 merhaba benim 31.günde beta 4487 çıktı maşallah sizin çok güzel ilerliyor benim neden yavaş ilerliyor anlamadım…beş haftalık gebeyim
Beety26 Fatmatt catlatmanin 31.gunu? Bende kormuyorumki nesen yuksek diye her keste 100 200 falan cikir
Fatmatt Beety26 1292 ken beta vajinal muayene ile görüldü 2400 olunca ultrason ile görüldü artık çok şükür.
Beety26 kelebekmisali1 adet oluncaa bitsin biter bitmez sogan kurune basla obiri ay git eger hanile kalmazsan
kelebekmisali1 Beety26 ah ah cnm soğan kurude denedim maydonoz da denedim yemedigim icmedigm sey kalmadi bnm hormon testim amh 0,14 yumurta olsa bile kalitesz demekki oysa 2 yumurtam gelismsti bu ay😥 hemen tüp bebk gerekiyor 😞
Gul4001 Cigdm yok canım yapmadım, bende adet duzensizligi var 35-40 günde bir adet görüyorum o yüzden test yapsam bile negatif çıkar diye düşünüyorum şu an.
Hmdsena2019 Cigdm canım cok sevindim valla postlarını okuyodum sağlık la kucağına al biz bekleyenlerede duanda yer ver 🤲🏻🤲🏻
Beety26 kelebekmisali1 bende 16 ay icinde herrr sey denedim tek maysonozdan baskaa duaun yani her sey. Ben amh fln da vermedm bende yumurta buyumeden bozuluyorsu bazaen hic buyumuyorsu
kelebekmisali1 Beety26 yaa canm yumurta sayimda cok az normal kadinda 1000 tane varsa yumurta bende 100 tane var hangisinin tutacaği bile belli değil o yuzden tüp bebek bana şart oldu
kelebekmisali1 Fatmatt 1 yillik evliyim daha 20 yasindaym ama erken menepoza girmisim😥 illaki tüp bebek oluck bubay igne klomen kullandm sonuc negatif 😪