Yasemin0728 Cigdm gözün aydın canım 😊 inşallah isteyen dileyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlad nasip etsin 😊
Gul4001 Cigdm Canım homozigot ve heterozigot çıkan genlerde pıhtılaşma oluyor.sonucunu doktora göster mutlaka en doğrusunu o söyler. Benim sonucumda 2 tane heterozigot vardı.hamilelik yaşadığımizda iğne kullancaz pıhtılaşma olduğu için.
Cigdm Gul4001 canım bende anlamadım zaten homozigot normal yazıyı bu normalmiş diyo internette homozigot motant yazarsa yormus bakalım ama bişey anladım bende iki değer çıkmış bukadar mi acaba daha cikacakmi
Cigdm Beety26 maşAllah subanAllah 😊😊 çok güzel bı değer keseyi gördünüz mü senin çatlama iğnesi den sonra kaçıncı gündü bu değer ciktigindada
Mrzy28-c Beety26 süper maşallah maşallah çok sevindim bende test yaptım bugün kıyuluk Çar dün telefona bile cekemiyordum bugün çoğalmış
Beety26 ALLAHIM HER KESE NASIP ETSIN HEMDE SIMSI MB YOK DUNENDEN MB YOK . ONUN ICIN COK GIREMIYORUM NE YAPTIGIMI YAZICAM SIZE.. BENCE HAO FALAN BOS SEY. Allah ve sogan kury
Mrzy28-c @Cigdeemm kuzum benim testim belirginleşti acayip bir şekilde buraya atmaya çalışacağım düne göre koyuluk var yaa
Mrzy28-c Mrzy28-c kızlar bi bakın Allah aşkına çatlamanın 14 günü dün telefonla bile cekemiyordum bugün böyle varmı sizce ne olur
Mrzy28-c Umtlanne ayyy cnm dün gölgeydi yaa biliyorsun nasıl üzüldüm ağladım bugün ne olcak Allahım yardım et kararsın testim dedim sonra böyle çıktı testim
Mrzy28-c Umtlanne biraz geçsin kuzum kan veririm inşallah yarın tekrar bakarım ne olur ne olmaz daha inanamadım
Mrzy28-c Gul4001 kuzum sence bu testte dağılma varmı yani bozuk olabilir mi ben foruma yazdım herkes var demiş ama bir kişi test dağılmış olabilir demiş moralim bozuldu valla yine dağılma böyle mi oluyor da testte pozitif olunca yanlışlık olmaz diyor dr da
kelebekmisali1 Mrzy28-c hayir kararmamis idrar cok olunca , ekran fazla pembelesince karariyor. Orda net 2. Cizgi gozukuyor hic canını sıkma baksana pozitif işte daha nasil ciksin🤩 hayirli olsun saglikla kucağına al insallah🙏
kelebekmisali1 Mrzy28-c [url=https://hizliresim.com/RPydgE][img]https://i.hizliresim.com/RPydgE.jpg[/img][/url] bu sekilde olanlarin ki kararmis oluyor senin testin gayet normal cift cizgi üzülme ya hamilesin işte bosver arada oyle morel bozmak icin yaznlar var umursama pozitif😍
kelebekmisali1 Mrzy28-c hayr hayr bnde cok gebelik testi yaptm kendime fazla kacinca ekran komple pembelesiyo senin ekranda pembelesmek yok bembeyaz ekran sadece cubuk pembe işte
Glsm6161 Mrzy28-c banda umut oldun canım inşallah vardır benimde 12. Gün suan yok inşallah babada görmek nasip olur 🙏
Mrzy28-c kelebekmisali1 inşallah inşallah öyledir sevinemedim bile test bozuksa diye düşünüp duruyorum çok zor yaa Allahım inşallah vardır