Acemianne98 Doğuma yakın Ağda yapmak erken doğum riski olduğunu söyleyenler var 38 haftadan sonra kuaförler ağda yapmıyormuş dogru mu kızlar siz nasıl yapacaksınız temizliğinizi tabi doğuma denk getirmek var bi de nasıl ayarlayacağız 😒
bebegim_28 Acemianne98 38+5 de yaptırdım 3 gün sonra 39+1 de sezeryana girdim önceden belli değildi sezeryan olacağım tesadüf denk geldi
Meriwa Acemianne98 yaptırabilirsini 38 den sonra da yapılıyor aksine hiç sorun yaratmaz ama doğuma temiz denk gelir mi bilmem ben gilette venüs jiletini kullandım bakmanıza birnin yapmasına gerek de yok kesmiyosunuz da bi yerinizi anında işinizi çözer son zamanlarda aklınızda olsun
ozlem-06atli Acemianne98 Ben 35+3 günlük hamileyim. 39+1 de sezeryan olacağım.Doğumdan 3-4 gün önce yaparım. Kuaförler her zaman yapıyor. Kız kardeşim güzellik uzmanı ordan biliyorum. 👍😊
Acemianne98 Meriwa jilet kullanamıyorum ve hiç kullanmadım bu saatten sonra kullanabileceğimi de sanmıyorum
Meriwa Acemianne98 38 de ağda olsanız 40 haftada doğurursanız 2 haftada çıkıyor oda azcık olunca alınmıyor gene de aklınızda olsun son zamanlar her hafta gidiyorsunuz çatı muaynesi falan bide doğumdan sonra da dikişleriniz geçene kadr zor ben 50 gün sonra gidebilmiştim ağdaya onda bile dikkatli yaptırdım