Ay80 Kızlar bem 14 haftalık gebeyim bebeğimin hareketlerini azda olsa arada sırada hissediyorum erken hareket eden bebek erkek olur muş geçhareket eden bebek kız olur muş bunun asli var mı bu ikinci gebeliğim
babyneseli Ay80 Aslının olacağını düşünmüyorum, ama normalde de hep kızsa erken hissedersin erkek daha geç hareket ediyor derler. Bende çok erken hissettim benimki kız tesadüf diye düşünüyorum 😊
Babyy1S Ay80 erkek kızla ilgisi yok o sizin bünyenizle ilgili erken hissetmek 16 da hissettim ilk gebeligim
koala06 Ay80 Ananem de öyle söyledi erkek bebek erken kımıldarmış diye.İlk gebeliğim bende 15. Haftamda ilk defa hissettim. Şuan 18 im baya baya hissediyorum pıt pıt :)
ilkim_55 Benim bildiğim ikinci gebeliklerde erken hissedilirmiș. Yani cinsiyet ile alakası olacağını zannetmiyorum.
Ay80 Birde kızlar şunuda sormak istiyorum sürekli size soru soruyorum kusura bakmayın 14 hafta 4 gün kaç ay kaç gün eder şmdiden teşekkürler
tubacifci93 Ay80 merhaba aynı haftadayız benim ikinci gebeliğim bende çok hafiften hissediyorum cinsiyetimiz erkek 🙂
Fxfx Ay80 ilk gebeliğimde 20.haftada hissettim erkekti.. 2. Ve 3.yü 16-17 gibi hissettim onlar kız 🤭 hatta komşum 2.kızını 13 haftalık hissettiğini söyledi