Çok şükür bu günlere 🥰🥰Normalde normal doğumu bekliyorduk 39+1 de 9 kasımda doktor kontrolümüz vardı hatta hamileliğin son zamanları baya zorlamaya başlamıştı eşime söylüyordum 11.11.2020 sezeryana gün mü alsak diye.. Neyse doktorumuz kontrol de suyunun bitmek üzere olduğunu bebeği almak zorunda olduğumuzu söyledi 10 Kasım Salı gününe karar verdik sabah 10 da yatış yaptık..sapinal iğnesi hiç korkulacak bişi değil damar yolu açılırken inanın daha çok canı yanıyor insanın yalnız benim korkudan tansiyonum düştü 😬hemen serum verildi normale döndüm. saat tam 13.30 da minnak kızımın Cılız sesini duydum yalan değil o an duygusal anlar yaşamadım çünkü çok çok korkmuş kokudan bütün duygularım alınmış gibiydi😒 sezeryan hiç korkulacak bi durum değilmiş kızlar saat 2 de çıktım 7 de beni kaldırdılar yürümeye başladım inanın 1 saaat sonra bebeğimin altını ben değiştim ben emzirdim tuvalet ihtiyacımı yardımsız hallettim. Sadece benim boynuma boynum da kaburgama vurdu ağrısı iki gün yatamadım malesef o beni bitirdi bol bol kahve ve yürüyüş en güzel çözüm kahveyi bana kimse demedi ertesi gün çıkınca başladım içmeye.. Deepen çok büyük kurtarıcı mutlaka almanızı tavsiye ederim 2 gün kullandım toplam 5 6 tane kullandım şimdi minnak kızım 1 haftalık oldu çok şükür yanı başımda. Sezeryan esnasında bebek isteyen bütün arkadaşlar adına dua ettim raabim isteyen herkese nasip etsin diye 🤲🤲🥰🥰