Mrzy28-c KıZlar çatlatma iğnemi oldum yumurtlama bitti suan beklemedeyim ama kuruluk olması mı gerekir suan yoğun krwmsi akıntım var döllenme olabilirimi ihtimal var mı yasa belirtileriniz nelerdi
afrasil Mrzy28-c en son ne zaman gittin ve alttan o plastik aleti takıp rahim ağzını gördü mü canım , akıntın o zaman yoksa bilemez
Mrzy28-c afrasil canm idrar alınıp bakılmıştı enfeksiyon görülmemişti sadece o bide alttan muayene olmustum ama alet felan olmadı öyle
muhamedalininannesi Merhaba hanımlar buraya resim koymak istiyorum fikir almak için nasıl koyabilirim acaba
Mrzy28-c muhamedalininannesi Google ye resim yükle yada ımg yükle yazıp oraya fotoğrafı atıp yapabilirsin cnm
afrasil Mrzy28-c canım idrarda çıkmaz benim dedigim vajinal enfeksiyon vajinaya plastik bi aletle muayene ediyor onu takıp rahim ağzını görüyor enfeksiyona akıntıya bakıyor
Derya4353 Benim sürekli akıntım vardı doktora söyledim vajinadan kontrol etti akıntının normal olduğunu vajinanın kendisinin de akıntı üretebileceğini söyledi ilaca da gerek yok dedi şuan hâlâ var ama bazı akıntılar enfeksiyon olablir baktırmak gerek
Mrzy28-c Derya4353 aynen cnm ben enfeksiyon olduğunu çok düşünmüyorum çünkü enfeksiyona dair belirti yok bende normal gibi geldi