midekoruyucu Merhaba arkadaşlar, Henüz 5 haftalık bebeğim var ve doktorum maydanoz ile hurmayı çok fazla yemememi düşük yaptıracağını söyledi. Sizlerin bildiği diğer besinler nelerdir ? Paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler 🥰
Nasippp midekoruyucu hangi hurmayı yeme dedi Medine hurması mı ben domates hurmadan yiyorum ama doktorum onu bunu yeme gibi bişey demedi hiç
Hamileyim-mutluyum Nasippp ben de bugün yedim hatta daha öncede yedim ben araştırdım hamilelikte çok faydalı yazıyordu
midekoruyucu Nasippp ramazan ayında yediğimiz hurmadan yeme dedi diğerini zaten hiç yemiyorum hoşuma gitmiyor
Nasippp Hamileyim-mutluyum aynen bende yiyorum çok sevdiğim için eşim alıyor sürekli her gün olmasa da yiyorum bende 20 haftalık olduk
midekoruyucu sntn ben de yiyorum aslında ama doktor hiç yeme demedi abartıya kaçma çok az ye yiyosan da dedi
Busranur_06 Limon dendi banada ananas maydanoz bitki çayları kiraz ve vişne tarzı diye hafif lekelenme şikayetiyle dün gittim 1 gün yatış verdiler kan uyuşmazlığı iğnesi oldum
Teacherella1 Busranur_06 limonundamı zararı varmıs ben c vitamini açısından hergun yarım limonu suyla karıstırıp içiyorum
Elifaysu Narmi nar aksine iyi diye biliorm ben ve tüketiyorum🧐Cennet hurması çok severim ve yerdim dier normal hurmalar doğum için tüketilmemeli
nev_hena İnternetten araştırdım biraz ama narı tüketmemek bir yana faydalı olduğu yazıyor. Doktorum da hiçbir şey dememişti. Şaşırdım :/
ipekursat nev_hena kesinlikle ben kendi doktoruma da sordum araştırmalar da da bebeğe yararı var yazıyor.Düşük tehlikem var o yüzden araştırıyorum ne yesem