YazeeL İlla özele mi gitmeli bende araştırıyorum karar veremedim bir saatlik merkezde sıra bulamadım 2 saatlik mesafede var sıra o kadar yol gidip 3 dk bakacaksa vay halime 🤔😥
Kubraokumus4446 bltern1 benim yarım saat sürdü sanırım medipolde yaptırdım uzun uzun her şeyine baktılar
Magnolina bltern1 Acibadem de prof gittim çok önemli diye 15 dk.surdu kalp rahatsızlığim.oldugu için 3 defa kalbine baktı doktor gozlerini kapatmıştı elleri ile yüzünü görmedim
Angels-35 Minay galiba öyle canım bizde profesörün özel kliniğine gitmiştik yarım saatten fazla sürdü
seda30 bltern1 internette kadin dogum uzmani eger 15 dk detayli ultrason yapiyorsa dr’nuz sorumlulugu aliyordur altina imzasini atiyor cunku diyordu. butun organlara bakiyorlar hatta defalarca bakti benim dr um uzun surmesi lazim
Meriwa Meduva yine aynı normal muaynedeki gibi karnınızdan bakıyorlar canm cihaz daha iyi olduğu için organ taraması yapılıyor sadece
Drn-Brc bltern1 benim 45 dk sürdü küçük diline kadar baktı doktor hepsini anlattı gösterdi bana bence yarım saatten kısa sürmemeli
Gayeninannesiyesim bltern1 Benim 1 saat sürmüştü 15 dkka da sadece kalbini inceledi benim doktorum çok az eğer özele gidiyorsanız 15 dkka dedilerse hiç gitmeyin daha iyi
Gizemceylan Gayeninannesiyesim cuma günü benim de var ayrıntılı ultrason yalnız hastaneyi aradım cihaz yok burda dediler doktorumu aradım kendisi bakıyormuş gerekli görürse gönderiyormuş cihaz yoksa kendisi nasıl detaylı inceleme yapıyo kafam karıştı
halitefe bltern1 canım 15 dakika eğer bebeğin pozisyonu uygunsa yeterli göremeyeceği bişey yoktur sıkıntı olmaz
halitefe bltern1 ben 500 ödemiştim canım perinatoloji uzmanı olmasına dikkat et doktorunun radyoloji uzmanına yaptırma sakın