m060918 Kızlar erken gebelik belirtilerinde göğüs hassasiyeti var ve göğüs uçları büyüyor peki damarlarınız belirginleşti mi hamilemolduğunuzu öğrendiğinizde
Cigdm m060918 evet canım hepsindede böyle oldu göğüs uclati koyulasti damazlar belirginleşti ucu acımaya hasadlasmaya basladi
M_R_E m060918 şu an 6 haftalık hamileyim ve göğüslerim çok acıyor heleki sağ göğsüm uçları değilde yanları ağrıyor benim
OzelS m060918 hayır hala aynı göğüslerim damarlaşma vs olmadı herkeste aynı değil canım 7. Haftaya giricem hamileliğimin ama yok olmadı
karanim24 Evet meme geriliyor damarlar belli oluyo ama hem hamilelik belirtisinde hem adet yaklaşınca aynı şeyler olabiliyor tabi
Zeynep_18 Benimde öyle oldu canım ilk belirtiler arasında göğüs hassaslaşması yaşadım südyen dahi takamadım günlerde, koltuk altı kısmına doğru da damarlar belirginleşti kaç haftalıksın şuan
m060918 Zeynep_18 canım adetime 13 gün var erken gebelik testi yaptım ama maalesef çıkmadı zaten adete yakın yapmalıymışım testi de
Handemehmetttt Benim adete 1 hafta kala göğüslerim inanılmaz ağrımaya başlardı. Ama hamile olduğumu öğrendiğim ay ekstradan damarlarım genişlemiş ve besbelliydi.
Zeynep_18 m060918 ben adetime 5 gün kala yaptım çok silik çıkmıştı, birde adetime tam 1 gün kala yaptım tam çizgi çıktı ama adetinin tarihini beklemelisin inşallah vardır şimdiden hayırlısı olsun☺️
Diddy Hamileliğimin 3.ayından sonra belirginleşmeye başladı damarlar. İlk ay sadece adet olacakmışım gibi bir ağrı vardı gem göğüste hem karında