MerveKontakay Kızlar bugün burnum çok şiş uyandım bu neden oluyor çok su içerim aslında nasıl iner burnum 😔
MasalAlparslanMom MerveKontakay benim 7.ayla birlikte kendini iyice göstermişti o şişlik ve hamileliğin olmazsa olmazlarından heraldeki beni kim görse burnunada vurmuş tabi artık diye yorum yapıyolar 🤦🏻♀️😅
Ruken123 MerveKontakay olamazz 😰😰😰 zaten çok büyük bi burnum var şişerse bide burdan yak önümü göremeyecem 🤔
znurstnKaraca MerveKontakay kaçıncı haftanızdasınız son aylarda burun şişmesi oluyomuş özellikle sabah, birde erkek bebek bekleyenlerin burnu büyürmüş öyle derler kimi görsem gerçektende öyle😁😁😁
Sjsjsjjs MerveKontakay Genelde kız bebeklerde olur 😂😂 benimki son ay çok şişmişti 😏😏dogumdan sonra burnumun şişkinliği geçince sanki burnumun 3te 1 kalmış gibi oldu😅😅😅
MerveKontakay MasalAlparslanMom ay hamilelikte güzelleşilir derler ben çirkinleştim yok erkek çocukta güzelleşirsin falan yalanmış😂😂
MerveKontakay Ruken123 🙁( annemde bende burnunu görüyormuş valla o kadar olmıyayım diye dua ettim ama...
MerveKontakay Sjsjsjjs ay benim normalde burnum küçüktür yani gören nolmuş sana diyor😂Bu arada erkek benimki🙏🏻
Esratayes MerveKontakay evet hamilelikte burun şişmesi oluyormuş benimde korkum bu zaten burnum büyük şişerse heralde burun surat olarak gezerim 😂
Zely35 Benimde şişti hatta sadece burnum değil ellerim, ayaklarım, yüzüm, dudaklarım. Davul gibi oldum. Son haftalardayım, şimdiye kadar ne güzel şişmedim diyordum ama son zamanlar şişiliyor galiba 😄
MerveKontakay EsraKaraglTopu aa çok erken şişmiş şimdiden tuzu kes bol su iç canım önlem al ben çok pişmanım şişliklerle uğraşıyorum çokta kilo alma dikkat et 😂