Ercanirew Kızlar 15.11.2020 sabah 9.00 da kan verdim değerim 413,94 tü. 17.11.2020 yani bu akşam kan verdim 564,94 çıkmış. Yükselme var ama az. Acaba yerleşmeye mi çalışıyor yardımcı olur musunuz lütfen ????
34_21_23 Ercanirew canım biraz az yükselmiş gibi. Doktora gittiniz mi ? Bir gün sonra tekrar verin bakalım o zaman belli olur
DLNSYGN Ercanirew canım bende adetimden 6 gün geçikmişti kan testi verdim 22 çıktı sonra 5 gün sonra daha 247 çıktı yine 4 sonra tekrardan verdim 1.212 çıktı hemen gitme istersen biraz bekle 4.5 gün geçsin ondan sonra git. Biraz erken gitmişsin
Ebru1208ahmet Ercanirew ben ilk gitigimde 36 iki gün sonra 86 Üç gün sonra 4467 en son gitigimde onbeşbin olmuştu
34_21_23 Ercanirew iki katı artması gerekiyor o yüzden dedim. 400 se 1 gün arayla 800 civarı olması gerektiğini söylüyorlar. İnşallah yükselir allah hayırlısını versin 🙏🏻
Ercanirew Elbet-birgun-kavusacagiz inşaAllah yarın sabahtan versem yine belli olur mu artıp artmadığı
Ercanirew Elbet-birgun-kavusacagiz normal adet tarihim 13 ekimdi. Şuanda adetimden 4 gün geçmiş oluyor 564 çıktı. 2 gün sonra veremem canım sağlık ocağında veriyorum mecburen
Elbet-birgun-kavusacagiz Ercanirew canm saglik ocaginin labaratuarina cok fazla guven olmaz kendileri bile diyo biz kani bayagi bekletip o sekil gonderiyoruz guvenmeyincok fazla diye
Ercanirew 34_21_23 ilkinde kimyasal gebelikti bunda da inşaAllah öyle bişi olmaz dua edin kızlar lütfen 😥😥
Ercanirew Elbet-birgun-kavusacagiz yok kuzum bizim sağlıkocağında laboratuvar var hemen bakıyolar sonuca
150_gelartik Elbet-birgun-kavusacagiz canım o kızın postunu naptılar bildirimlerde bir şey görünmüyor da benim 😂
DLNSYGN Ercanirew Ercanirew senin adına çok üzüldüm canım ama sıkma canını rabbim İnşallah sana doğru zamanda hayırlı bir şekilde nasip eder sen dua et Allaha bol bol bide yine bir doktora gidip görün belki sağlık ocağındaki testler yanlıştır 🙏🙏🙏😔😔