Cnsasln Hatice35 yani visanne hamile kalmayı öteliyo visanne kullanmak istemediğini hamile kalmak istediğini belirt. İstanbuldaysan benim doktoruma git
Elbet-birgun-kavusacagiz Hatice35 cekildim canm 2018 yilinda bi sorun cikmadi sukur. Bizde esimde sperm sorunu var maalesef. Proxeed plus takviyeye basliycak insallah ise yarar
Hatice35 Elbet-birgun-kavusacagiz inşallah canım tez zamanda hamile kalırsın daha önce hiç hamile kaldınızmı
Cnsasln Hatice35 anladım canım doktor araştır ozaman ben ilk başka doktora gittim bana ilaç vermeden doğal yolla dene dedi gönderdi. 14 ay denedik olmadı daha sonra bu doktora gittim 4 ayda gebe kaldım
Elbet-birgun-kavusacagiz Hatice35 amij canm butun isteyenlere nasip olur insllah🤲 evt tup bebekle kaldim ama 7.haftada kalbi durdu yeniden tedavi dusunuyoruz ama ilk olarak baska seyler denemeyi dusunuyoruz bakalim
Hatice35 Cnsasln İstanbul da abim yaşıyor bende dört sene yaşadım orda nasip olursa yine giderim de canım sen bana yine hastanenin doktorun ismini söylermisin
Deletedmom54 Hatice35 ovulasyon testi alıp onu da kullanın yumurtlama günlerini takip ediyosunuz gebelik testi gibi. O günleri degerlendirirseniz bu çok önemli bizim gibi kisti olanlar için çünkü süreç uzarsa stres olabilir
Cnsasln Elbet-birgun-kavusacagiz uygulaması bile var valla. Ben 2 kere sipariş verdim ertesi gün geldi. Dolandırıcı değiller